blok-oranje-rood.png

Maatschappelijk

blok-oranje-rood.png

FC Zutphen is een club van en voor iedereen. Voetbalplezier staat centraal bij onze club. Maar omdat we onderdeel zijn van de maatschappij, zorgen we dat er meer dan alleen oog voor voetbal is. Bij FC Zutphen is altijd wat te doen.

FC Zutphen en haar maatschappelijke rol

Wij zijn een actieve en betrokken deelnemer aan de samenleving. We beschikken over een prachtig sportpark, met een geweldige accommodatie. Daarom zijn wij een aantal jaren geleden gestart met activiteiten, waarin onze maatschappelijke betrokkenheid nadrukkelijk een rol speelt.

Altijd wat te doen

Ons sportpark biedt veel mogelijkheden, er is bij FC Zutphen altijd wat te doen. Het is ons doel om van Sportpark ’t Meijerink een open sportpark te maken. Een ontmoetingsplek, waar mensen overdag vrijblijvend kunnen binnenstappen voor een kop koffie, een goed gesprek en leuke aangeboden activiteiten.

Verduurzaming

Ook de verduurzaming van ons sportpark is belangrijk. We verbeteren ons sportpark regelmatig. En we dragen daarbij graag bij aan de verbetering van het klimaat. Zo blijft Sportpark ‘t Meijerink nu en in de toekomst een fijne en gezonde plek om te sporten.

Contact

Wil je meer weten over de maatschappelijke rol van onze club? Of heb je nog leuke ideeën? Neem dan contact op met locatiemanager Maarten Jan Kempe: maartenjan.kempe@fczutphen.nl.