blok-oranje-rood.png

Vrijwilligers

blok-oranje-rood.png

We kunnen niet zonder vrijwilligers. Onmogelijk. Onze club is groot geworden dankzij de inzet van vrijwilligers. Daardoor kan er elke week gevoetbald worden. En getraind. We hebben een prachtig sportpark. En dat blijft zo prachtig, omdat er dagelijks door trouwe vrijwilligers zo hard wordt gewerkt.

Iedereen helpt

Als lid van onze vereniging ben je onderdeel van een grote club. En hoe jong of oud je ook bent, allemaal kunnen we een bijdrage leveren. Dat wordt bij FC Zutphen ook van elk lid verwacht. Als we het samen doen, is het werk sneller klaar. En het is nog leuk ook.

Corvee

Sinds het seizoen 22-23 werken we bij FC Zutphen met corvee activiteiten. Ouders of verzorgers van kinderen uit jeugdteams helpen onze vrijwilligers op die manier met een drietal werkzaamheden op de voetbalzaterdagen:

  • Bezoekers welkom heten bij de ingang
  • Koffie schenken in de pipowagen
  • Ranja schenken

Planning corvee

De planning voor corvee activiteiten staat op de website. Handig, want zo weet je al vroeg wanneer jouw team staat ingepland. Je leest hier meer informatie over het koffie schenken in de pipowagen. En ook is er informatie als je bent ingepland als gastheer of gastvrouw. Hessel Luesink coördineert de corvee activiteiten. Heb je vragen? Mail Hessel dan via Hessel.Luesink@fczutphen.nl.

Aanmelden als vrijwilliger

Wil je ons helpen? Meld je meteen aan met het online formulier. Of neem contact op voor meer informatie: vrijwilligers@fczutphen.nl.