blok-oranje-rood.png

Business

blok-oranje-rood.png

Voetballen op amateurniveau gaat in eerste instantie om plezier. Voetbalplezier. Trainen, wedstrijden spelen en vriendschappen opbouwen. En dan vervolgens samen een beter team worden. Dan volgen resultaten ook vaak. Er zijn daarbij veel overeenkomsten met het bedrijfsleven. Want ook daar draait het om plezier, ontwikkeling en presteren. En om het opbouwen van relaties. FC Zutphen speelt een rol in het bedrijfsleven in en rondom Zutphen. We maken onderdeel uit van een groot netwerk. En dat is positief voor onze club. Maar ook voor onze zakelijke partners en sponsors.

Voordelen voor sponsors

  • Naamsbekendheid via een grote voetbalclub met ruim 1500 leden
  • Een zakelijk netwerk van ruim 200 sponsors binnen de regio Zutphen
  • Interessante sponsorpakketten met veel mogelijkheden
  • Actieve ondernemersclub De Achterban

Sponsors dragen bij aan voetbalplezier

Als sponsor van onze vereniging draag je bij aan voetbalplezier. Met de financiële steun van sponsorsis FC Zutphen in staat voor goede trainers te zorgen. En om goed materiaal aan te schaffen. Daar profiteren onze voetbalteams van. Trainen wordt zo leuker. En als je leuker en beter traint, speel je betere wedstrijden. Voetbalteams zijn trots als ze er goed verzorgd bij lopen in een wedstrijdshirt of trainingspak met daarop de naam van hun teamsponsor.

Er zijn veel sponsormogelijkheden

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om als sponsor je naam aan FC Zutphen te verbinden. Als shirt/kleding sponsor ga je letterlijk met het team op pad en ben je op verschillende velden zichtbaar voor spelers, supporters en voorbijgangers. Daarmee kom je natuurlijk ook de vereniging tegemoet doordat de shirts door de sponsor worden betaald. Naast kledingsponsor zijn er nog veel meer sponsor mogelijkheden.

Sponsorcommissie

De leden van de sponsorcommissie informeren je graag over de verschillende sponsormogelijkheden, dus bel ze voor meer informatie of stuur een mail naar sponsorcommissie@fczutphen.nl.