Retourbeleid

Als je niet tevreden bent over je bestelde product(en), kun je de overeenkomst binnen een afkoelingsperiode zonder opgave van redenen ontbinden (herroepingsrecht). De afkoelingsperiode gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Als je de overeenkomst wilt herroepen, kun je dat hoe dan ook doen.

Lever alle artikelen die je wilt retourneren van een bestelling tegelijk bij ons is. Jij bent uitsluitend aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van een andere behandeling dan die welke noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Dit betekent dat alle artikelen in dezelfde staat moeten worden geretourneerd als bij ontvangst; de artikelen mogen niet beschadigd, bevuild, gewassen, veranderd of gedragen zijn (anders dan om het artikel te passen) en alle labels of etiketten moeten intact zijn.

Het herroepingsrecht wordt niet beperkt door de retourverplichtingen.

Terugbetaling

Je krijgt het totaal betaalde bedrag teruggestort.

Retourneer het/de artikel(en) zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht. Je kunt je artikel(en) altijd binnen de bedenktijd retourneren. Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op je bankrekening is bijgeschreven. We kunnen de terugbetaling uitstellen totdat wij het/de product(en) hebben ontvangen. Je terugbetaling zal worden overgemaakt naar de oorspronkelijke betaalmethode die bij het plaatsen van de bestelling is gebruikt.

Contactgegevens

Als je jouw aankoop wilt retourneren, neem dan contact op met het webshop teams van FC Zutphen

FC Zutphen webshop team: webshop@fczutphen.nl.

Defecte goederen

Goederen worden als defect beschouwd wanneer zij beschadigd worden ontvangen, of wanneer zich binnen een maand na aankoop een fabricagefout voordoet. Als je FC Zutphen product beschadigd is ten gevolge van slijtage, zal dit niet als defect worden beschouwd.

Als je je artikel wilt ruilen, houd er dan rekening mee dat we het alleen kunnen vervangen voor hetzelfde product in dezelfde maat, afhankelijk van de beschikbaarheid. Je ontvangt je geld terug als het artikel niet kan worden gerepareerd of vervangen.