Communicatie

FC Zutphen wil duidelijk zijn naar leden en volgers van onze club. Daarbij hoort goede communicatie. En dat is een grote uitdaging binnen een voetbalclub van bijna 1.500 leden. Toch werken we er hard aan. Want duidelijke communicatie is prettig voor iedereen.

De website staat centraal

Via onze website is veel informatie over FC Zutphen te vinden. Je vindt er ook het laatste club- en voetbalnieuws. In de zomer van 2020 is de volledige website opnieuw gebouwd. Er zijn veel wensen van leden en commissies meegenomen bij de bouw. De belangrijkste?

  • Een verbeterde mobiele weergave
  • Onderwerpen zijn beter vindbaar
  • Meer oranje-rode details in het ontwerp
  • Reageren op nieuwsberichten (eerst even registreren)
  • Meer laatste nieuws op de homepage
  • Meer aandacht voor FC Zutphen Internet TV

Vragen, opmerkingen of content voor de website stuur je eenvoudig met een formulier naar ons toe.

Webteam

Het webteam bestaat uit de webredacteuren Ruben Olthuis en Wietse Oosterveld. Ruud Evers is de webmaster van FC Zutphen. De webredactie is bereikbaar via webredactie@fczutphen.nl.

Voetbal.nl app

Voetbal.nl appDe Voetbal.nl app is een prima aanvulling op onze website. Je vindt er teaminformatie, maar ook kun je er de standen en uitslagen van jouw favoriete team(s) vinden.

Download de Voetbal.nl app voor iOS of Android.

E-mail nieuwsbrief

Via e-mail houden we onze leden op de hoogte van belangrijke activiteiten en evenementen binnen de club. Ook onze sponsors ontvangen soms een nieuwsbrief. Joop Vreman verzorgt de opmaak en verzending van de nieuwsbrieven.

Social media

De inzet van social media verdient aandacht en we gaan snel verder onderzoeken hoe we social media optimaal kunnen inzetten voor de vereniging. Je vindt ons in ieder geval op:

Heb je leuk ideeën voor invulling van onze social media accounts? Denk met ons mee en meld je bij Ruud Evers: ruud.evers@fczutphen.nl.

FC Zutphen Internet TV

Dankzij FC Zutphen Internet TV is er na afloop van iedere thuiswedstrijd van FC Zutphen (zat) een samenvatting terug te vinden op onze website en het YouTube kanaal. Er worden ook vaak interviews en updates uitgezonden. Henk Nijland is de drijvende kracht achter FC Zutphen Internet TV.

Fotografie

Er zijn meerdere fotografen voor ons actief en wanneer wij beeldmateriaal gebruiken vermelden we de naam bij het artikel of persbericht. Hans ten Brinke is onze huisfotograaf. 

Informatie per team

Praktische informatie rondom de wedstrijden zoals vertrektijden, rijschema’s en wasbeurten voor de shirts verloopt via de trainer/leider per team. Vrijwel alle teams hebben een eigen WhatsApp groep.

Informatie voor vrijwilligers

Als vrijwilliger maak je meestal deel uit van een team waarbinnen een aantal taken/verantwoordelijkheden verdeeld worden. Per team of commissie is er een aanspreekpunt waar je praktische informatie mee kunt uitwisselen en hij/zij zorgt er ook voor dat informatie gedeeld wordt.