blok-oranje-rood.png

Communicatie en media

blok-oranje-rood.png

FC Zutphen wil duidelijk zijn naar leden en volgers van onze club. Daarbij hoort goede communicatie. En dat is een grote uitdaging voor een voetbalclub van ruim 1.200 leden. Toch werken we er hard aan. Want duidelijke communicatie is prettig voor iedereen.

De website staat centraal

Via onze website is veel informatie over FC Zutphen te vinden. Je vindt er ook het laatste club- en voetbalnieuws. Ontbreekt er informatie of nieuws? Laat het ons weten. Content voor de website stuur je eenvoudig met een formulier naar het webteam.

Webteam

Heb je vragen of opmerkingen over de website? Neem dan even contact op met het webteam. De webredactie is bereikbaar via webredactie@fczutphen.nl. Heb je kennis van WordPress en vind je het leuk om teksten te schrijven en/of berichten te publiceren, stuur ons een mail. We kunnen altijd hulp gebruiken!

Voetbal.nl app

De Voetbal.nl app is een prima aanvulling op onze website. Je vindt er teaminformatie, maar ook kun je er de standen en uitslagen van jouw favoriete team(s) vinden.

  • Download de Voetbal.nl app voor iOS of Android.

Social media

FC Zutphen is met foto’s, filmpjes en tal van actualiteiten actief op social media. Volg ons op:

Heb je leuke ideeën voor invulling van onze social media accounts? Of wil je helpen posten, foto’s maken of filmen? Denk met ons mee en meld je bij Ruud Evers: ruud.evers@fczutphen.nl.

FC Zutphen Podcast

De FC Zutphen Podcast is dé podcast met nieuwtjes en anekdotes over voetbalclub FC Zutphen. Teun Isselman ademt FC Zutphen, onze club zit bij Yannick Theloesen eeuwig in zijn hart en bij Ruud Evers stroomt het FC Zutphen-bloed door de aderen. Met verschillende onderwerpen en rubrieken legt het enthousiaste drietal een link tussen het heden en het verleden van hun cluppie.

Fotografie

Er zijn meerdere fotografen voor ons actief en wanneer wij beeldmateriaal gebruiken vermelden we de naam bij het artikel of persbericht. Hans ten Brinke is onze huisfotograaf.

Jouw foto’s

Heb je foto’s gemaakt van de training, wedstrijd of een leuke activiteit van jouw team? Mail je foto’s dan naar webredactie@fczutphen.nl. Wie weet kunnen we ze gebruiken voor de website of voor onze social media kanalen. Heb je vragen over het aanleveren van foto’s of wil je tips vooraf? Mail ons even!

Informatie per team

Praktische informatie rondom de wedstrijden zoals vertrektijden, rijschema’s en wasbeurten voor de shirts verloopt via de trainer/leider per team. Vrijwel alle teams hebben een eigen WhatsApp groep.

Informatie voor vrijwilligers

Als vrijwilliger maak je meestal deel uit van een team waarbinnen een aantal taken/verantwoordelijkheden verdeeld worden. Per team of commissie is er een aanspreekpunt waar je praktische informatie mee kunt uitwisselen en hij/zij zorgt er ook voor dat informatie gedeeld wordt.

Matchday

FC Zutphen – De Zweef