blok-oranje-rood.png

De Achterban

blok-oranje-rood.png

De Achterban is de ondernemersclub van voetbalvereniging FC Zutphen. We zijn een club ondernemers met ongeveer 70 leden, die elkaar regelmatig opzoeken. Dit doen we tijdens ledenavonden, maar ook in het sponsorhome op het sportpark van FC Zutphen. Op deze manier breiden wij ons netwerk uit en daarnaast ondersteunen we de voetbalclub FC Zutphen.

Opgericht in 2005

In 2005 zijn wij onze activiteiten gestart. Toen nog als ondernemersclub van de voetbalvereniging WHcZ. Een actieve rol bij de oprichting is weggelegd voor de 1e elftal spelers Wouter de Haan en Rob Haveman. Na de fusie tussen WHcZ en SV Zutphen is de naam van De Achterban onlosmakelijk verbonden aan FC Zutphen.

Veel leuke activiteiten

Sinds 2005 ontmoeten leden van De Achterban elkaar tijdens Achterban avonden. Tijdens deze avonden, waar per tourbeurt 1 of 2 leden optreden als gastheer, breiden de leden van De Achterban hun netwerk uit. We leren elkaar beter kennen door de bedrijfspresentaties en de daarop volgende gezamenlijke activiteiten. Denk daarbij aan een Whisky proeverij, een voetbalwedstrijd, een modeshow en de aanwezigheid van bekende gastsprekers als Richard Krajicek, Aaron Winter en Theo van Duivenbode.

Lidmaatschap nuttig én gezellig

Bedrijven die zich aansluiten bij De Achterban nemen actief deel aan Achterban avonden. Je krijgt de gelegenheid om jouw netwerk uit te breiden en deuren te openen die zonder lidmaatschap wellicht gesloten zouden blijven. Daarnaast is een lidmaatschap niet alleen erg nuttig, maar vooral ook erg gezellig. In een tijd waar het leven vaak hectisch en gehaast is, bieden wij je de gelegenheid om op een ontspannen wijze te genieten en tóch in je onderneming te investeren; een mooie win-win situatie.

FC Zutphen

Een deel van de jaarlijkse bijdrage aan De Achterban is bestemd voor FC Zutphen en wordt door de club gebruikt voor tal van activiteiten. De Achterban heeft op Sportpark ‘t Meijerink, de thuisbasis van FC Zutphen, een officiële businessruimte tot haar beschikking. Een (bestuurlijke) afvaardiging van FC Zutphen is regelmatig aanwezig bij onze activiteiten, zodat FC Zutphen en de Achterban blijven ontmoeten.

Aanmelden als lid van De Achterban

Een lidmaatschap van De Achterban levert ondernemers veel voordelen op:

  • Uitbreiding van je netwerk door aan te sluiten bij een voetbalclub met meer dan 1500 leden
  • Contact met ruim 60 zakelijke relaties bij De Achterban
  • Meerdere leuke en nuttige activiteiten per jaar
  • Gratis toegang en koffie bij thuiswedstrijden van FC Zutphen

Een lidmaatschap kost € 450 per seizoen. Aanmelden als nieuw lid van ondernemersclub De Achterban kan bij:

Celly Luijkman, 0575 – 842531

Postadres De Achterban

Ondernemersclub De Achterban
Breegraven 93
7231 JC Warnsveld
info@deachterban.nl
www.deachterban.nl