1. Home
 2. /
 3. Voetballen
 4. /
 5. Voetbal organisatie
 6. /
 7. Technische commissie

Technische commissie

Voetbalplezier mogelijk maken. Daar gaat onze Technische commissie (TC) voor. De TC ontwikkelt en bewaakt het voetbaltechnisch beleid van FC Zutphen en is een adviesorgaan voor het bestuur.

Voetbaltechnisch beleid

Het voetbaltechnisch beleid betreft het seniorenvoetbal, jeugdvoetbal en het vrouwen- en meidenvoetbal binnen FC Zutphen. Het opleiden van een eigen kader met goede en enthousiaste trainers heeft hoge prioriteit. We willen graag voor de lange termijn de kwaliteit en kwantiteit van ons technisch kader behouden.

Investeren in eigen opleiding

We blijven investeren in onze eigen opleiding. Op die manier blijven we zorgen voor zoveel mogelijk voetbalplezier voor elk lid van onze vereniging; zowel op selectie- als niet-selectieniveau. De Technische commissie heeft voor selectieteams prestatieniveaus geformuleerd. De volgende stap is stabiliseren, om vervolgens op prestatief niveau door te groeien.

Samenstelling Technische commissie

De Technische commissie kent de volgende samenstelling:

 • Eelco Wortel: voorzitter + keepers
 • Ramon van der Kamp: secretaris
 • Wil Roozenboom: financieel beheer
 • Hans Nijland: senioren zaterdag + JO19-1 + medische verzorging
 • Wouter de Haan: senioren zaterdag + JO19-1 + medische verzorging
 • Ralph Dangremond: JO15 t/m JO17 + JO19-2 en JO19-3
 • Ronnie Wassink: Mini’s t/m JO13
 • Huib den Hertog: vrouwen + meiden

Bestuurslid voetbalzaken

De positie van Bestuurslid voetbalzaken is momenteel vacant en wordt ingevuld door aspirant Bestuurslid Pepijn van Schaardenburgh. Hij is voor de Technische commissie het aanspreekpunt richting het bestuur van FC Zutphen.

Voetbaltechnisch coördinatoren

De Technische commissie werkt nauw samen met de Voetbaltechnisch coördinatoren. Dit zijn voor FC Zutphen Michiel van de Beek (pupillen) en Tim Berns (junioren).

Vragen of opmerkingen

De Technische commissie is te bereiken via het mailadres: tc@fczutphen.nl.