blok-oranje-rood.png

Voetbalschool

blok-oranje-rood.png

Ben je dol op voetballen? En wil je graag samen met leeftijdsgenoten extra trainen om een betere voetballer of keeper te worden? Dan is de FC Zutphen Voetbalschool misschien iets voor jou!

  • Al ruim 8 jaar een succes voor jeugd van Zutphen e.o.
  • Voor jongens en meiden van 6 t/m 15 jaar
  • Ook leden van andere voetbalclubs zijn welkom
  • Zowel voor veldspelers als keepers

Meld je hier aan

Je koopt een kaartje om je aan te melden voor de trainingen van de Voetbalschool. Maak hieronder je keuze.

Met veel plezier een nog betere voetballer of keeper worden

De Voetbalschool richt zich op het verbeteren van jouw voetbaltechniek. We bieden extra trainingen aan voor voetballers en voor keepers. Jongens en meiden van 6 t/m 15 zijn van harte welkom. Plezier staat bij ons centraal. Ook als je niet bij FC Zutphen voetbalt, ben je hartstikke welkom.

Video afspelen

Trainingstijden

We trainen altijd op vrijdagmiddag en -avond. De trainingen zijn verdeeld in 2 groepen:

  • Jongens en Meiden O6 t/m O11 en keepers: 17:00 – 18:00 uur
  • Jongens en Meiden O12 t/m O16 en keepers: 18:15 -19:15 uur

Voorjaarsperiode 2024

De trainingsdagen voor de voorjaarsperiode 2024 zijn bekend:

  • 22 maart demotraining
  • 29 maart
  • 5, 12, 19, 26 april
  • 3, 10, 17, 24, 31 mei

Enthousiaste trainers

De trainingen van de Voetbalschool staan onder leiding van een groep enthousiaste en jonge trainers. De trainers willen samen met de kinderen zoveel mogelijk plezier aan het voetbalspelletje beleven. De individuele ontwikkeling staat voorop. We proberen ieder kind op zijn of haar manier optimaal te ontwikkelen. Dit doen we door scherp te trainen in kleine groepen.

Keepers Academy

Ook voor keepers heeft de Voetbalschool genoeg aanbod. We hebben 2 jonge, maar ervaren, keeperstrainers. Ze geven de keeperstrainingen met veel plezier en zorgen dat de kinderen zich optimaal ontwikkelen. De trainingen zijn vooral gericht op de details die belangrijk zijn om een goede keeper te worden. De keepers trainen van 17.00 – 18.00 uur. Om 16.55 uur zijn de keepers omgekleed aanwezig op het trainingsveld.

 

Voetbalfeestjes en clinics

Extra activiteiten vinden plaats in de schoolvakanties. Naast de trainingen verzorgen we ook clinics en organiseren we kinderfeestjes. Voor de voetballiefhebbers zijn er dus volop mogelijkheden.

Contact

Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Mail dan naar David te Slaa, coördinator van de FC Zutphen Voetbalschool: voetbalschool@fczutphen.nl.