blok-oranje-rood.png

Contact

blok-oranje-rood.png

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden op deze site? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om contact op te nemen met FC Zutphen.

Adresgegevens

Sportpark ’t Meijerink
Meijerinkpad 1
7207 ED Zutphen
+31575524376

Routebeschrijving

Postadres

FC Zutphen t.a.v. secretaris
Meijerinkpad 1
7207 ED Zutphen

Wedstrijdsecretariaat

Wil je meer weten over het wedstrijdprogramma of over een bepaalde wedstrijd? Mail dan via wedstrijdsecretariaat@fczutphen.nl met ons wedstrijdsecretariaat. Je kunt ook bij hen terecht voor het regelen of organiseren van oefenwedstrijden.

Bestuur

Is jouw vraag gericht aan het bestuur van FC Zutphen? Je vindt de contactgegevens van onze bestuursleden op de pagina van het bestuur.

Ledenadministratie

Lid worden van FC Zutphen kan eenvoudig en snel via het aanmeldformulier op onze website. Wil je jouw gegevens wijzigen of je lidmaatschap opzeggen? Ook dit kan online via onze ledenadministratie. Heb je nog vragen over je lidmaatschap? Stuur dan een mail naar leden@fczutphen.nl.

Media contact

FC Zutphen onderhoudt graag goed contact met de (lokale) media. Journalisten of woordvoerders kunnen contact opnemen via onderstaande contactpersonen:

Meer over communicatie en media.

Website

Heb je vragen, suggesties of klachten die te maken hebben met onze website. Mail dan naar ruud.evers@fczutphen.nl. Nieuws, verslagen en andere content voor de website mag je insturen via het online formulier.

Social media

FC Zutphen gebruikt meerdere social media kanalen om volgers van onze club te bereiken. Lijkt het je leuk om ons social media team te helpen? Neem dan contact op met Ruud Evers: ruud.evers@fczutphen.nl.