blok-oranje-rood.png

Info voor leden

blok-oranje-rood.png
Misschien ben je al jaren lid van FC Zutphen. Dan ken je waarschijnlijk veel mensen en weet je alles wel te vinden. Maar zelfs dan is het handig om op de hoogte te blijven van wat praktische informatie. We hebben wat onderwerpen voor je verzameld. Mis je informatie? Stuur dan een mail met de informatie naar webredactie@fczutphen.nl.

Activiteiten en evenementen

We organiseren regelmatig leuke activiteiten. Ook vinden er jaarlijks een aantal evenementen en voetbaltoernooien plaats. In onze agenda vind je de activiteiten terug.

Ledenadministratie

Bij de ledenadministratie kun je terecht voor:

  • Je aanmelding als nieuw lid
  • Wijzigen van je lidmaatschap
  • Wijzigen van contactgegevens
  • Opzeggen van je lidmaatschap

Contributie

Aan jouw lidmaatschap bij FC Zutphen zijn kosten verbonden. We hebben een overzicht gemaakt van de contributie per leeftijdscategorie. Als de contributie wijzigt, communiceren we dat via de ledenvergadering.

Moeite met betalen

Zit je (tijdelijk) krap bij kas en heb je daardoor moeite met het betalen van je contributie? Trek dan op tijd aan de bel. Dan gaan we in gesprek over een oplossing. Meer info lees je op de pagina over moeite met betalen.

FC Zutphen voetbalkleding

Elk FC Zutphen team speelt in het officiële clubtenue van FC Zutphen. Is je shirt kapot, kwijt of ben je er uitgegroeid? Je leest op de de pagina over FC Zutphen kleding wat je dan moet doen. Heb je een (kleding)sponsor op het oog voor jouw team? Overleg dan even met de sponsorcommissie. Je kunt voetbalkleding ook voordelig aanschaffen via de Ledenshop van onze kledingleverancier.

Vrijwilligers

Er is veel werk nodig om ervoor te zorgen dat alle teams lekker kunnen voetballen. Trainingen geven, wedstrijden fluiten, hulp in het clubhuis achter de bar of in de keuken. Maar ook onderhoud en schoonmaak van onze accommodatie. Of een rol in het mediateam. Daar is de hulp van veel vrijwilligers voor nodig. Bij FC Zutphen doen we dit soort werkzaamheden graag samen. In een werkgroep of commissie. Samen zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst kunnen genieten van de gezelligheid, het voetbal en leuke activiteiten. Op welke manier help jij mee?

Aanmelden als vrijwilliger

Meld je ook aan als vrijwilliger, net zoals honderden FC Zutphen leden dat al doen. Er is namelijk altijd wel een klus voor jou, die past bij en binnen je mogelijkheden. Stuur een mail naar vrijwilligers@fczutphen.nl voor meer info.

Omgangsvormen

Samen met je team maak je afspraken over praktische zaken als:

  • het wassen van de wedstrijdshirts
  • rijden naar uitwedstrijden
  • het netjes achterlaten van de kleedkamer
  • aan- en afmelden voor trainingen en wedstrijden

Gedragscode

FC Zutphen heeft gedragscodes waar je je als lid aan dient te houden.

Vertrouwenspersoon

We hopen dat je veel plezier hebt als lid van FC Zutphen. Zowel op het veld, als daarbuiten. Maar als je ongewenst gedrag ervaart, blijf daar dan niet onnodig lang mee rondlopen. FC Zutphen heeft een vertrouwenspersoon. Lees verder hoe je in contact komt met deze vertrouwenspersoon.

Ledenvergadering

Elk jaar zijn er 2 ledenvergaderingen: de voorjaars- en de najaarsvergadering. Vergaderstukken worden ruim van te voren voor de leden beschikbaar gemaakt. Ledenvergaderingen worden minimaal 2 weken van te voren via de website aangekondigd.

Voorjaarsvergadering

In deze vergadering biedt het bestuur o.a. de voorlopige begroting aan voor het komende seizoen. Deze vergadering kan daarnaast themagericht worden ingevuld.

Najaarsvergadering

In deze vergadering worden de zogenaamde jaarstukken behandeld, bestuursverkiezingen gehouden. En er staan overige relevante zaken op de agenda.

In memoriam

Helaas komt het voor dat leden of volgers van onze voetbalclub overlijden. Vaak volgt er dan een mededeling van het bestuur. We verzamelen deze mededelingen op de pagina In memoriam.

Mis je nog informatie?

Mis je nog informatie die voor leden van FC Zutphen handig kan zijn, stuur dan even een mail naar webredactie@fczutphen.nl. Of gebruik het online formulier.