blok-oranje-rood.png

FC Zutphen ledenshop

blok-oranje-rood.png

In samenwerking met onze kledingpartner Houx Sport is er een webshop voor FC Zutphen leden ontwikkeld. In deze webshop bestel je online snel en eenvoudig items uit de FC Zutphen clubcollectie.

Meer informatie over de ledenshop

De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV, waaronder het kledingmerk Hummel valt. De ledenshop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die FC Zutphen heeft met Hummel en de Houx Sport.

Handig voor jezelf en goed voor de club

In de ledenshop kun je kiezen uit (bedrukte) kledingstukken die speciaal voor onze club geselecteerd zijn. Behalve onze eigen clubcollectie kun je ook andere items bestellen. Die vind je terug bij teamweer en accessoires. Voor de aankopen die onze leden doen in de ledenshop ontvangt onze club een bonus. Je maakt met een aankoop dus niet alleen jezelf blij, maar je helpt ook onze club!

Bestelproces

Als je een bestelling plaatst kun je deze binnen enkele dagen bij de winkel van Houx Sport in Zutphen ophalen. Houx zorgt indien nodig ook voor bedrukking van de teamkleding. Vragen over je bestelling? Neem even contact op met Houx Sport.