De wedstrijdleiding
Scheidsrechters/spelbegeleiders

Een competitiewedstrijd gaat niet van start zonder de wedstrijdleiding. Vergeet ze daarom niet te bedanken: iedere wedstrijd opnieuw.

Sinds begin van het seizoen 2017-2018 is FC Zutphen Arag FairPlay gecertificeerd. Daarvoor hebben we het beleid rond scheidsrechters aangepast, wat vooral ook betekend dat de begeleiding van de scheidsrechters beter is georganiseerd. Hieronder vind je steeds de indeling van de scheidsrechters voor de komende speeldagen.
FC Zutphen Arag Fairplay

—————————————————————————————————————

SZO spelregelavond bij FC Zutphen

Op donderdag 14 maart 2019 is vanuit de scheidsrechtercommissie van FC Zutphen een interactieve spelregelavond georganiseerd in samenwerking met de SZO. Tijdens deze avond werd stilgestaan bij veel actuele situaties zoals de VAR en werden de spelregels opgefrist met veel video’s. Lees hier het verslag van deze avond.

—————————————————————————————————————-

FC Zutphen staat stil bij Week van de scheidsrechter 2018 op sportpark ‘t Meijerink

Van zaterdag 6 oktober tot zondag 14 oktober 2018 is de landelijke week van de scheidsrechter van kracht. In deze week wordt stil gestaan bij duizenden vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan het mogelijk maken van voetbalwedstrijden door middel van te vlaggen als assistent-scheidsrechter, of te fluiten als scheidsrechter. Lees hier verder  

Pin It on Pinterest