blok-oranje-rood.png

Sponsorcommissie

blok-oranje-rood.png

Sponsorinkomsten zijn voor FC Zutphen een belangrijke inkomstenbron. Met deze inkomsten kunnen we goede trainers, materialen en faciliteiten bekostigen. Sponsors helpen onze club ook om representatief voor de dag te komen: in een mooi tenue, trainingspak en met een verzorgde accommodatie.

Contacten met sponsors

De sponsorcommissie onderhoudt de contacten met sponsors. Het aantal sponsors van FC Zutphen is groot, maar de actieve commissie probeert de sponsors via actief relatiebeheer van aandacht te voorzien.

Sponsor mogelijkheden

Sponsoring is op meerdere manieren mogelijk bij FC Zutphen. Als sponsor kun je reclame maken op shirts, trainingspakken, tassen en reclameborden. Maar ook op narrow casting schermen, advertenties en de website. De sponsorcommissie zoekt samen met sponsors naar de beste sponsor mogelijkheden.

Ken jij een potentiële sponsor?

Het is fantastisch als leden van FC Zutphen binnen hun netwerk potentiële sponsors ontdekken. Breng ze vooral in contact met de sponsorcommissie. Je vindt de contactgegevens onderaan deze pagina.

Koop bij onze sponsors

De sponsorcommissie roept leden van FC Zutphen op om bij nieuwe aankopen te denken aan de sponsors van FC Zutphen. Zo kunnen we samen iets terug doen voor ons sponsors. Sponsors steunen onze club, steun jij onze sponsors?

Leden van de sponsorcommissie

  • Auke ten Cate (voorzitter): 06 – 538 680 65
  • Henk Wevers: 06 – 533 039 23
  • Gerrit Wullink: 06 – 172 408 94
  • Jan de Vries (penningmeester): 06 – 293 506 07
  • Jan Nijendijk: 06 – 532 138 52