Lid worden van FC Zutphen

Wil je graag lid worden van FC Zutphen? Leuk! Om je aanmelding zo soepel mogelijk te laten verlopen vind je op deze pagina wat informatie. Ook hebben we een aantal gegevens van je nodig om jouw lidmaatschap te regelen. We wensen je veel plezier bij onze club!

Direct aanmelden

Bij FC Zutphen voetballen meisjes, jongens, vrouwen en mannen. Vanaf 4 jaar kun je al lid worden en begin je bij de mini’s. Als senior word je ingedeeld in één van de seniorenteams. Voor alle leeftijden daar tussenin zijn teams om bij aan te sluiten, zowel op prestatief niveau als breedtesport. Bij je aanmelding kun je jouw voorkeuren aangeven.

Kennismaken en meetrainen

Lijkt het je leuk bij ons te komen voetballen, maar wil je eerst even kennismaken? Stuur dan een mailtje naar leden@fczutphen.nl. Afhankelijk van je leeftijd word je doorverwezen naar de Voetbaltechnisch coördinator (vtc’er) of naar een leider/trainer. Je mag eerst vier keer meetrainen. Daarna kun je je aanmelden en word je ingedeeld bij een team.

Aanmelden

Je kunt je online aanmelden via het aanmeldformulier. Bij spelers en speelsters jonger dan 18 jaar moeten de ouders het formulier invullen. Na aanmelding nemen wij contact met je op.

Lidmaatschap

Bij onze club trainen (bijna) alle teams twee keer in de week. Op zaterdag, voor senioren ook op vrijdagavond en op zondag, speel je competitiewedstrijden. Voor de mini’s is een apart programma.

Daarnaast zijn er gedurende het jaar nog andere activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals: sport en spel middagen, sinterklaasviering voor de kleintjes, gezellige feestavonden en voetbaltoernooien. Elk voetbalseizoen trappen we af met de Presentatiedag. Op die dag zijn er spelactiviteiten voor de jeugd, presenteren alle teams zich aan het publiek en sluiten we af met een gezellig feest.

FC Zutphen kleding

Als speler van een team krijg je in ieder geval een broekje en voetbalshirt in bruikleen. Nieuwe leden krijgen na aanmelding een paar voetbalkousen. De shirts worden over het algemeen gezamenlijk gewassen, meestal nemen de spelers om de beurt de wastas mee. Als team ben je verantwoordelijk voor de kleding. Je zorgt er samen voor dat er geen kleding in de kleedkamers achterblijft. Het kan een keer gebeuren dat er iets kapot gaat of dat er een kledingstuk is kwijtgeraakt. Maak dit zo spoedig mogelijk kenbaar dan is navraag, reparatie of vervanging nog mogelijk. Dit kun je doorgeven aan de kledingcommissie.

Wat verwachten we van jou/je ouders/verzorgers?

Voetbal is een teamsport, dus door te gaan voetballen kies je ervoor om onderdeel uit te maken van een team. Dat brengt wel wat verwachtingen met zich mee. Bijvoorbeeld dat je aanwezig bent op trainingen en bij wedstrijden. Ook houden we samen onze kleedkamers en ons mooie sportpark schoon. Een paar keer per voetbalseizoen zorg je (of met hulp van je ouders/verzorgers) ervoor dat er auto’s met bestuurders zijn voor de uitwedstrijden, het wassen van de wedstrijdshirts etc. Lees ook de gedragscode van FC Zutphen.

Duur lidmaatschap

Het lidmaatschap geldt voor een heel verenigingsjaar, dat loopt van 01 juli tot en met 30 juni. Zonder tegenbericht voor 31 mei, één maand voor het einde van het seizoen, wordt het lidmaatschap automatisch met één seizoen verlengd.

Inleveren pasfoto

Ben je 11 jaar of ouder dan hebben we bij aanmelding een pasfoto van je nodig voor op je digitale spelerspas. Mail een goed gelijkende digitale pasfoto naar leden@fczutphen.nl dan plaatsen zij je foto meteen bij je gegevens.

Indeling

Senioren worden ingedeeld na overleg met trainers/leiders en het wedstrijdsecretariaat. Wanneer je een voorkeur hebt voor een team wordt er gekeken of dit ook mogelijk is. Junioren en pupillen worden ingedeeld na overleg met de VTC’er en de coördinatoren.

Waar is het wedstrijdsecretariaat te vinden?

Het wedstrijdsecretariaat is in ons clubhuis te vinden (na binnenkomst via de hoofdingang doorlopen naar achteren en via de klapdeuren in de gang opnieuw doorlopen naar de laatste kamer links).

Wij wensen jou veel voetbalplezier bij FC Zutphen!

Pin It on Pinterest