1. Home
  2. /
  3. Voetballen
  4. /
  5. De Mini’s

De Mini’s: voor het eerst lekker samen voetballen

Bij FC Zutphen kunnen kinderen al vanaf 4 jaar lekker voetballen. Ze starten dan bij de Mini’s. Daar komen ze spelend in aanraking met het voetbalspel: dribbelen, overspelen, schieten. En ze spelen onderlinge partijtjes. Prachtig om te zien! Na een tijdje spelen ze ook echte wedstrijdjes tegen Mini’s van voetbalverenigingen in de buurt.

Voetbal als teamsport

Bij de Mini’s leer je niet alleen voetballen. Je ontdekt ook hoe het is om samen in een team te spelen. Want voetballen lukt nou eenmaal niet alleen. Daar heb je teamgenoten voor nodig. Gelukkig maar, want samen heb je meer plezier.

Bij de Mini’s is ook aandacht voor spelen in een team. Bijvoorbeeld hoe je op een goede manier met elkaar omgaat. En dat je niet altijd wint, maar verliezen ook onderdeel van voetballen is. Zodat je met respect omgaat met teamgenoten, trainers, scheidsrechters en tegenstanders.

Trainen

We trainen op woensdag. En voorlopig ook op zaterdag, omdat we vanwege corona tijdelijk geen wedstrijden bij andere clubs mogen spelen. Dit zijn de trainingstijden van de Mini’s:

  • Woensdag van 17.30 – 18.30 uur
  • Zaterdag van 9.00 – 10.15 uur

Aanmelden

Lijkt het je zoon of dochter leuk om een keertje mee te trainen? Neem dan even contact op met met de coördinator van de Mini’s. Kinderen mogen 4 keer meetrainen. Als het bevalt kunnen ze worden aangemeld.