blok-oranje-rood.png

De Mini’s

blok-oranje-rood.png

Bij FC Zutphen kunnen kinderen al vanaf 4 jaar lekker voetballen. Ze starten dan bij de Mini’s. Daar komen ze spelend in aanraking met het voetbalspel: dribbelen, overspelen, schieten. En ze spelen onderlinge partijtjes. Prachtig om te zien! Na een tijdje spelen ze ook echte wedstrijdjes tegen Mini’s van voetbalclubs in de buurt.

Voetbal als teamsport

Bij de Mini’s leer je niet alleen voetballen. Je ontdekt ook hoe het is om samen in een team te spelen. Want voetballen lukt nou eenmaal niet alleen. Daar heb je teamgenoten voor nodig. Gelukkig maar, want samen heb je meer plezier.

Bij de Mini’s is ook aandacht voor spelen in een team. Bijvoorbeeld hoe je op een goede manier met elkaar omgaat. En dat je niet altijd wint, maar verliezen ook onderdeel van voetballen is. Zodat je met respect omgaat met teamgenoten, trainers, scheidsrechters en tegenstanders.

Trainen

We trainen op woensdag. En op zaterdag spelen we wedstrijdjes. Dit zijn de trainingstijden van de Mini’s:

  • Woensdag van 17.30 – 18.30 uur

Aanmelden

Direct aanmelden als lid kan natuurlijk altijd. Wil je zoon of dochter eerst een keertje meetrainen? Neem dan even contact op met Zuzanne Buitenhuis en Ross Ahlers, coördinatoren van de Mini’s. Kinderen mogen 4 keer meetrainen. Als ze het leuk vinden kunnen ze daarna worden aangemeld als lid. Voor vragen of meer info, mail Zuzanne en Ross via: coordinator.minis@fczutphen.nl.