blok-oranje-rood.png
blok-oranje-rood.png

Registreren

[row]

[col span=”9″ span__sm=”12″]

Registreren

[divider]

Je kunt snel en eenvoudig een persoonlijk account aanmaken op fczutphen.nl. Daarmee krijg je de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten. Zonder persoonlijk account is reageren niet mogelijk.

[scroll_to title=”registreren” link=”registreren” bullet=”false”]

Direct registreren

[ultimatemember form_id=”4707″]

[gap]

[scroll_to title=”Waarom” link=”waarom” bullet=”false”]

Waarom registreren?

We vinden het hartstikke leuk als er reacties geplaatst worden. Hoe meer, hoe beter. En het is prima als er gezellige of pittige discussies ontstaan. Dat gebeurt in de kantine toch ook? Minder leuk wordt het als er mensen beledigd worden. Dat is niet ok. En zeker niet als dit anoniem gebeurt. Daarom vragen we je eenmalig een profiel aan te maken. Als je vervolgens met je gebruikersnaam en wachtwoord inlogt, kun je reageren.

[scroll_to title=”Privacy” link=”privacy” bullet=”false”]

Hoe zit het met privacy?

FC Zutphen deelt jouw gegevens met niemand. Jouw profiel is van jou en de informatie die je toevoegt is alleen bestemd voor de website. Ingelogde gebruikers kunnen het profiel van elkaar zien. Maar ze zien alleen de informatie die je zelf hebt ingevuld. Het enige doel van registratie en profielen is: de interactie tussen website bezoekers bevorderen en voorkomen dat er anoniem normen worden overschreden.

[scroll_to title=”Profiel maken” link=”profiel” bullet=”false”]

Hoe ziet een profiel eruit?

Je bepaalt vooral zelf hoe jouw profiel eruit ziet. Je kunt een profielfoto toevoegen. En ook een aantal (voetbal) voorkeuren invullen.

[scroll_to title=”Wangedrag” link=”wangedrag” bullet=”false”]

Wangedrag niet toegestaan

Als we ontdekken dat je met je profiel grenzen overschrijdt volgt een waarschuwing. Of dan wordt jouw profiel geblokkeerd. We houden van een levendige discussie en het is prima om je te uiten. Maar grof taalgebruik, kwetsende berichten en elke vorm van racisme is niet toegestaan. Het webteam zal melding doen bij het bestuur in geval van (herhaaldelijk) misbruik. Ook als we moeten besluiten een account te blokkeren of verwijderen melden we dit bij het bestuur.

[/col]

[/row]