blok-oranje-rood.png

Coördinatoren

blok-oranje-rood.png

FC Zutphen is een voetbalclub waar veel jeugdleden met plezier voetballen. Elk jeugdlid speelt in een team. En elk team heeft een trainer en een leider. Teams zijn samengesteld op leeftijd. De hele kleine jeugdleden spelen bij de Mini’s en de bijna volwassen spelers in de JO19 afdeling. Alle jeugdleden spelen wedstrijden en trainen tweemaal per week.

Organisatie een grote klus

Het is voor de vereniging een hele klus om dit alles goed te laten verlopen. Daarom heeft elke afdeling een eigen coördinator. Dit is een vrijwilliger die regelmatig (om de 6 tot 8 weken) overleg heeft met alle trainers en leiders in zijn afdeling. Daarbij komen vragen aan de orde als: zijn de spelers in het juiste team ingedeeld? Hoe verloopt de circuittraining? Hoe doen de teams het in de competitie?

Belangrijke taak

Elk kwartaal is er een coördinatorenoverleg. Daar komen alle coördinatoren bij elkaar om voetbalzaken binnen FC Zutphen te bespreken. Daar zijn natuurlijk ook de mensen van de Technische Commissie (TC) bij. Als coördinator leer je veel mensen kennen en heb je een hele belangrijke taak in de vereniging. Je kan met trainers en leiders over voetbalzaken praten en je houdt je met voetbal bezig.

Wie zijn de coördinatoren?

Op de teams pagina vind je de namen van de coördinatoren per afdeling.