Contact
Jouw nieuws online

De webredactie beheert, in samenwerking met de Communicatie commissie, de website van FC Zutphen. We zoeken regelmatig naar nieuwtjes, foto's en filmpjes van FC Zutphen teams daarbij is jouw hulp zeer welkom. Dus heb je leuke foto's, wedstrijdverslagen of nieuwtjes, mail ze naar de webredactie.

Aanleveren content

Via webredactie@fczutphen.nl kun je jouw nieuwsbericht, column, foto’s of wedstrijdverslag versturen naar de webredactie. Let bij het aanleveren van teksten op het volgende:

  • respecteer de tegenstander en scheidsrechter;
  • voer voordat je het bericht verzendt een spellingscontrole uit;
  • gebruik geen HOOFDLETTERS om iets te benadrukken;
  • gebruik bronvermelding bij tekst of beeldmateriaal van een andere website;
  • schrijf namen op correcte wijze;
  • je helpt ons door het bericht alvast een titel te geven en alinea’s te gebruiken;
  • onze club heet FC Zutphen en we gebruiken alleen deze schrijfwijze.

Korte screening

Voordat jouw bericht op de website wordt geplaatst vindt er een korte screening plaats op bovenstaande punten. Berichten met kwetsende teksten worden niet geplaatst. De webredactie kan teksten wijzigen op gebied van opmaak en zinsopbouw. De strekking van het verhaal zal echter in tact blijven. Indien de webredactie van mening is dat jouw bericht niet geschikt is voor plaatsing op de website, krijg je per e-mail een korte uitleg.

Foto’s

Wij zijn dol op foto’s! Per wedstrijd, gebeurtenis of evenement plaatsen we er maximaal 20. Stuur ons daarom niet je volledige serie toe, maar maak zelf al een selectie en stuur ons de beste toe. Stuur je bericht en eventuele afbeeldingen naar webredactie@fczutphen.nl.

Contact met de webredactie

Ondervind je problemen bij het versturen van je bericht? Of heb je vragen over het aanleveren van content voor de website?
Heb je ideeën voor de website? Neem dan contact op met het webteam via webredactie@fczutphen.nl.

Pin It on Pinterest