blok-oranje-rood.png

Jouw nieuws online

blok-oranje-rood.png

Een website van goede en leuke content voorzien is net als een voetbalwedstrijd. Dat lukt je niet in je eentje. Om er een succes van te maken ben je afhankelijk van goede voorzetten. Heb jij leuke nieuwtjes, belangrijke info of mooie foto’s en filmpjes? Geef dan die voorzet op maat. Dan ronden wij de aanval af en scoren we sámen!

Aanleveren content

Via het online formulier kun je jouw informatie naar ons mailen. Heb je meerdere foto’s, dan kun je die apart mailen naar webredactie@fczutphen.nl.

Een paar spelregels

De FC Zutphen site is van en voor leden, maar wordt ook bezocht door volgers van buiten onze club. En daar zijn we hartstikke blij mee. We kijken zorgvuldig naar de inhoud van aangeleverde content. Stuur je ons content? Let dan vooraf even op de volgende spelregels:

  • Respecteer clubgenoten, tegenstanders en scheidsrechters
  • Doe even een snelle spellingscontrole voor je ons je info stuurt
  • Gebruik geen overbodige HOOFDLETTERS om iets te benadrukken
  • Neem je teksten of foto’s over van iemand? Zorg dan even voor bronvermelding
  • Schrijf namen op correcte wijze

Korte screening

Voordat we jouw bericht op de website plaatsen, screenen we de inhoud op bovenstaande punten. Berichten met kwetsende teksten plaatsen we niet. De webredactie kan teksten wijzigen op gebied van opmaak en zinsopbouw. De strekking van het verhaal zal echter in tact blijven. Als de webredactie van mening is dat jouw bericht niet geschikt is voor plaatsing op de website, krijg je per e-mail een korte uitleg.

Foto’s

Wij zijn dol op foto’s! Per wedstrijd, gebeurtenis of evenement plaatsen we er maximaal 20. Stuur ons daarom niet je volledige serie toe, maar maak zelf al een selectie en stuur ons de beste toe. Stuur je afbeeldingen naar webredactie@fczutphen.nl. Ben je zelf handig met Photoshop? Snijd dan je afbeeldingen alvast op maat: 954 x 630px met een save for web kwaliteit van 70.

Contact met de webredactie

Ondervind je problemen bij het versturen van je bericht? Of heb je vragen over het aanleveren van content voor de website? Neem dan contact op met het webteam via webredactie@fczutphen.nl.