blok-oranje-rood.png

Voetbalfeestje geven

blok-oranje-rood.png

Superleuk voor voetballiefhebbers: vier je kinderfeestje met een professionele training zoals er bij een profclub getraind wordt. Anderhalf uur heerlijk voetballen met je vrienden en vriendinnen! Op woensdagmiddag is er de mogelijkheid om je kinderfeestje te geven op Sportpark ‘t Meijerink. De training staat onder leiding van een trainer van de Voetbalschool. Je kunt je feestje gezellig afsluiten met heerlijke patat en een snack van ‘t Bakhuus Leesten.

Kosten

We bieden een professionele voetbaltraining van 1,5 uur aan voor 50 euro. Aan een training kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. Met meer kinderen deelnemen is in overleg mogelijk.

Gezellig samen eten

Het is mogelijk om na de training in de kantine van FC Zutphen samen gezellig een patatje te eten. In samenwerking met ‘t Bakhuus Leesten staat er voor 5 euro extra per kind een kidsbox klaar.

Uitnodigingen

De FC Zutphen Voetbalschool beschikt over speciale uitnodigingskaarten voor de kinderen die je wilt uitnodigen voor je feestje. Deze zijn te bestellen via voetbalschool@fczutphen.nl en kosten 5 euro.

Meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met David te Slaa:voetbalschool@fczutphen.nl