blok-oranje-rood

Gratis demotraining FC Zutphen Voetbalschool op 22 maart

blok-oranje-rood

Daar gaan we weer! De FC Zutphen Voetbalschool gaat weer van start. De trainers hebben er zin in. Jullie hopelijk ook?! We beginnen het voorjaarsseizoen met de demotraining. Dit is onze gratis kick-off om iedereen kennis te laten maken met de Voetbalschool. Op deze manier kan je komen ervaren of de Voetbalschool iets voor jou is. Interesse? Meld je dan snel aan!

Over de FC Zutphen Voetbalschool

Bij onze Voetbalschool bieden wij trainingen aan voor kleine groepen van 6 tot 8 spelers. De training staat in het teken van individuele ontwikkeling en plezier. Doordat de groepen klein zijn kunnen wij de kwaliteit en intensiteit beter waarborgen, waardoor de kinderen tijdens het uur training volle bak aan het voetballen of keepen zijn. Ook proberen wij te trainen op een andere en uitdagende manier. Dit doen wij door middel van verschillende materialen en oefeningen die kinderen bij hun wekelijkse training vrijwel niet voorgeschoteld krijgen. Onze trainingen vinden plaats op de vrijdagmiddag/avond. Op deze manier is het voor kinderen van verschillende clubs mogelijk om bij ons te komen trainen.

Aanmelden voor het voorjaarsseizoen

Weet je al zeker dat de FC Zutphen Voetbalschool iets voor jou is? Dan kun je je al direct aanmelden voor het voorjaarsseizoen. Je kunt daarvoor online een ticket kopen. Die ontvang je daarna via e-mail.

Vind ik leuk 2