blok-oranje-rood.png

Ontmoetingsplek

blok-oranje-rood.png

FC Zutphen is meer dan alleen een voetbalclub. Ook overdag ben je van harte welkom bij ons. Om samen met je vrienden te voetballen. Of voor een gezellig praatje of een kop koffie. Zien we je binnenkort?

Bij FC Zutphen is het voor iedereen mogelijk om altijd te voetballen. Ons sportpark is overdag geopend en er is de mogelijkheid om lekker samen te voetballen.

Pannaveld en beweegtuin

Met verschillende ledenacties sparen we voor de aanleg van een pannaveld waar je de hele dag kunt voetballen. Daarnaast zijn er plannen om een beweegtuin met speeltoestellen te realiseren. Wij streven naar een open en vitaal sportpark waar de hekken altijd open staan voor iedereen.

Sporten zorgt voor verbinding

We vinden het belangrijk om in verbinding te staan met de wijk Leesten. In de toekomst komt er dan ook een sport BSO en willen we samenwerken met allerlei verschillende scholen. Sporten is belangrijk voor jong en oud en dit stimuleren we dan ook graag. Ons sportpark is ruim genoeg voor allerlei (sport)activiteiten.

Contact

Wil je meer weten over onze accommodatie? Neem dan contact op met locatiemanager Maarten Jan Kempe: maartenjan.kempe@fczutphen.nl.