Het zal je niet zijn ontgaan. Het afgelopen weekend werd de vierde editie van dit toernooi gehouden. RSC Anderlecht won de Joop Vreman wisselbeker door in de finale PSV te verslaan met 3-0.

Ook ons eigen FC Zutphen team weerde zich goed. Ze hadden af en toe pech en bleven uiteindelijk zonder winst. Maar het hele team is wel een enorme ervaring rijker!

De toernooicommissie kijkt terug op een in alle opzichten geslaagd toernooi. En kijkt al voorzichtig uit naar een vijfde editie in 2020 met nog meer aansprekende deelnemers.

De commissie dankt alle sponsoren, die met hun bijdrage het toernooi hebben mogelijk gemaakt. Daarbij horen natuurlijk ook de “Vrienden van het toernooi” en de donateurs!

Heel veel dank gaat uit naar de ruim honderd vrijwilligers. Er zijn veel zweetdruppeltjes gevallen, want het was erg warm en erg druk. Maar zij hebben alles op een voortreffelijke manier klaar gespeeld.

Samen kun je veel bereiken!

Veel respect en dank!

Om dat respect en die dank te tonen was er voor alle vrijwilligers een leuke afsluiting georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje werd nog geruime tijd nagepraat. En nagenoten.

De komende periode zal de toernooicommissie gebruiken om deze editie te evalueren, om vervolgens voorzichtig te starten met de eerste voorbereidingen voor het toernooi van 2020.

Martin van den Burg