blok-oranje-rood

Spannende competitie FC Zutphen JO17-1

blok-oranje-rood

Het ziet ernaar uit dat er een spannende ontknoping gaat komen in de Hoofdklasse competitie waar de JO17-1 acte de présence geeft namens FC Zutphen. Na de onnodig verloren uitwedstrijd tegen de directe concurrent DCS draait het JO17-1 van trainer/coach Volkan Yildirim nog volop mee voor het kampioenschap.

De afgelopen drie wedstrijden werden dan ook overtuigend met goede resultaten gewonnen. Drie competitiewedstrijden binnen zeven dagen. Een pittig programma maar het JO17-1 laat zich niet zomaar uit het veld slaan. In Engeland zijn ze het gewend, dus waarom wij ook niet!? De overwinningen tegen Westervoort thuis (2-1),ZZC uit (1-2) en GVA uit (3-7) hebben er voor gezorgd dat de JO 17-1 de huidige koploper is in de ranglijst van de hoofdklasse D. Wel met in de wetenschap dat directe concurrent DCS (twee punten minder en een wedstrijd minder gespeeld) ons op de hielen zit.

Met een spannende ontknoping in het verschiet, zal hoogstwaarschijnlijk pas op de laatste wedstrijddag duidelijk worden wie de schaal omhoog mag houden. De JO17-1 wacht nog twee pittige wedstrijden; de uitwedstrijd tegen onze naaste buurman Warnsveldse Boys (15 mei) en thuis tegen de Bataven (25 mei). Om de routine erin te houden zal op maandagavond 8 mei een oefenwedstrijd tegen divisieploeg Lochem 17-1 worden gespeeld.

Norbert van Ginkel (performance coach/leider) en Perry Boersbroek (leider)

Vind ik leuk 10