Wihelmina sss 1985

Ab Bielderman: 500 keer in het eerste

Op dinsdag 27 augustus werd Wilhelmina SSS speler Ab Bielderman in het zonnetje gezet. In 20 seizoenen speelde Bielderman maar liefst 500 wedstrijden in het eerste elftal van Wilhelmina SSS.

Bielderman debuteerde al op 15 jarige leeftijd in de hoofdmacht en werd na afloop van de wedstrijd tegen Velpse Boys door spelers en bestuur gehuldigd.

Genemuiden, een groeiende traditie

Op het Genemuiden toernooi laat een afvaardiging van Wilhelmina SSS zich traditiegetrouw van hun beste kant zien. Het toernooi trekt jaarlijks tal van regionale en nationale clubs en is geliefd bij de spelers vanwege de goede organisatie en het hoge niveau waarop wordt geacteerd.

Staand vlnr: Jaap Aarnoudse, Rene Koerselman, Don Poirre, Frans Geschiere, Ed te Loo, Frank Bleumink, Cyrill Zwakke, Hans Faber, Bert Boonstra, Ido te Loo.

Onder vlnr: Gerrit Mooi, Marcel v Veen, Tonnie Hillebrand, Kees Hummel, Bert-Jan Teule, Marty Aarts, Bennie Heuvelink, Wim Faber en liggend voor: Jurrien Sietsma.

Wilhelmina SSS in actie in De Meer

Een team van Wilhelmina SSS speelt in 1985 tegen Ajax in De Meer.

Eerste steen gelegd

In oktober 1985 wordt de eerste steen gelegd van de uitbreiding van sportpark Helbergen. Dankzij de zelfwerkzaamheid van de eigen leden wordt een groot bedrag op de niet geringe kosten bespaard.

Oud voorzitter Frtis Bosch metselt met hulp van toenmalig voorzitter Auke ten Cate de eerste steen.

Pin It on Pinterest