blok-oranje-rood
blok-oranje-rood

1995

Direct naar

[block id=”5737″]

Een mix van jonge talenten er ervaren spelers

[section padding=”20px”]

[gap height=”50px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Debutanten Wilhelmina SSS 1

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Wilhelmina SSS heeft altijd bekend gestaan om de vele jeugd die een kans krijgt in het eerste elftal. Zo ook in het seizoen 1994-1995. SSS moet de strijd aan gaan in de 2e klasse, nadat het kampioenschap een jaar eerder is behaald.

Trainer Arend Verschuur neemt een aantal talentvolle spelers op in zijn selectie. Ralph Dangremond en Vincent de Roo krijgen, net als de al eerder doorgebroken Thijs Modderkolk, de nodige speeltijd.

De jongelingen trekken zich op aan de ervaren spelers. Vincent de Roo vertelde het treffend: ‘Het was een leerzame tijd. En ook een bijzondere ervaring. Het seizoen hiervoor trainden we al wel regelmatig met het 1e mee. En opeens waren we teamgenoot van Toon Hillebrand en Arthur Isselman. Terwijl zij in de jeugd onze trainers waren. We moesten flink aanpoten en het kon er op trainingen soms bikkelhard aan toegaan. Ik herinner me nog dat Ralph Dangremond in de zandbak (trainingsveld Sportpark Helbergen) enorm getorpedeerd werd door onze keeper Roelof Bisschop. Die kon met zo’n overtreding echt een soort statement maken’. De Roo debuteerde in het seizoen 1994-1995. Hij kwam dat seizoen tot 3 optredens in de hoofdmacht van Wilhelmina SSS. Later speelde Vincent de Roo ook nog 17 duels in WHcZ 1. Terugkerende knieblessures zorgden ervoor dat de verdediger eerder stopte met voetballen dan hij had gewild.

[ux_image id=”17634″ image_size=”original”]

[gap]

Staand vlnr: Jaap Aarnoudse (leider), Arend Verschuur (hoofdtrainer), Vincent de Roo, Arold Mol, Peter Suykerbuyk, Edward Veen, Roelof Bisschop, Erkan Alkan, Bert Boonstra, Hans Nijland, Norbert-Jan Streekstra, Remco Elders en Henk Jan Wullink (grensrechter).

Zittend vlnr: Ron Veen, Robert Plijter, Ruben Klaver, Alwin Vanderlijde (pupil van de week), Arthur Isselman, Johan de Jonge, Freek Hubert, Thijs Modderkolk, Ralph Dangremond en Johan van der Kamp (keeperstrainer).

[/col]

[/row]

[/section]