Jaaroverzicht 1978

Nieuwe kleedkamers voor Wilhelmina SSS

Prachtige shirts 3e elftal Wilhelmina SSS

Deze prachtige foto mag niet ontbreken in het online archief van Wilhelmina SSS. Het 3e elftal draagt prachtige oranje wedstrijdshirts met de voornamen van de spelers op de borst.

Staand vlnr: Dick Plagman, Eddy Westerveld, Han Nengerman, Bert van Loo, Hein Dommerhold, Reinier Wasseveld, Gerard de Graaf, Gerrit Klein Nuland (De Bakker), Martin Stoffer.

Gehurkt vlnr: Henk Tichelaar, Hans van der Linde, Jan Jolink, Henk de Jong, Harry Eskes, Rieni Plijter.

Nieuwe kleedkamers

Na drie maanden intensieve verbouwing heeft Wilhelmina SSS de zo felbegeerde nieuwe kleedkamers. De verbouwing is voornamelijk met eigen mankracht gerealiseerd. De club heeft nu de beschikking over zes kleedkamers. Elke kleedkamer is voorzien van een drietal automatische douches en een toilet.

Naast de nieuwe kleedkamers beschikt Wilhelmina SSS nu ook over een massageruimte, waar spelers vakkundig worden opgelapt en voorbereid voor aanvang van wedstrijden en trainingen.

Eigen jeugd belangrijk, toen al

Trainer Gerard Maurits is in de voorbereiding op het seizoen 1978-1979 van plan meer jeugd in zijn elftal in te laten stromen.

Volgens Maurits is een speler nooit te jong om in het eerste elftal te spelen. “Goede spelers hebben het in de jeugd veel te gemakkelijk. Als zijn dan in het eerste komen waar vrij pittig gespeeld wordt, haken zij af. Leeftijd speelt geen rol, alleen de prestaties”.

De selectie van Wilhelmina SSS: Eskes, Van de Kamp, Aarts, Scheffer, Van de Burg, Bleumink, Theloesen, Havenaar, Sietsma, Ten Hove, Bielderman, Timmer, Hillebrand, Allersma, Van Eldik, Bolt, Wullink en Bastiaansen.