Jaaroverzicht 2003

Kampioen in de stromende regen in een jaar van uitersten

Rene Koerselman overleden

Op 1 februari 2003 krijgt de volledige selectie van WHcZ een keiharde klap te verwerken. Medisch verzorger Rene Koerselman overlijdt aan de gevolgen van een ongeneeslijke ziekte.

Koerselman is geliefd binnen de club en staat met zijn humor en kennis voor een ieder klaar.

Kampioen!

Met vlag en wimpel wordt WHcZ in het seizoen 2002 – 2003 kampioen van de 3e klasse D. De kampioenswedstrijd is een zeer memorabele wedstrijd en staat nog steeds bij menig WHcZ supporter in het geheugen gegrift. De regen komt met bakken uit de hemel tijdens de kampioenswedstrijd.

In de stromende regen schiet Rob Haveman zijn ploeg met twee prachtige treffers naar de titel. De ontlading bij spelers, technische staf en supporters is groot!

Foto: Ruud Evers
Foto: Ruud Evers
Foto: Ruud Evers
Foto: Ruud Evers
Foto: Ruud Evers
Foto: Ruud Evers

Beenbreuk Stijn Schwachöfer smet op de vreugde

Verdediger Stijn Schwachöfer loopt tijdens de kampioenswedstrijd een beenbreuk op. De spijkerharde voorstopper vertrekt nog tijdens de wedstrijd naar het ziekenhuis, maar verrast iedereen ‘s avonds met zijn aanwezigheid bij het grote feest in de kantine van Sportpark Helbergen.

Foto: Ruud Evers

Trainingskamp: nuttig en gezellig

In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen gaat de 1e selectie van WHcZ traditiegetrouw op trainingskamp. Daar wordt de basis gelegd voor een nieuw voetbalseizoen. De technische staf zorgt elk jaar voor een afwisselend programma, waarbij aandacht is voor het werken aan de fitheid en tactiek. Maar ook voor teambuilding. In 2003 verbleef de selectie in Biezenmortel.

Foto: Harry Timmer