Het corona reces heeft nauwelijks tot geen invloed op de voebalmotivatie van team JO15-1. De gedrevenheid en de wil om te winnen blijft tomeloos aanwezig. Trainingen worden druk bezocht en de spelers staan te trappelen om oefenwedstrijden tegen teams binnen de club te spelen.

Foto: P. Boersbroek

De afgelopen weken zijn er dan ook wedstrijden gespeeld tegen de eerste 3 selectieteams van de JO17 afdeling. Dat het JO15-1 hier niet van onder de indruk bleek te zijn liet het scorebord telkens zien. De eerste wedstrijd tegen JO17-2 liet een score zien van 3-3. De tweede wedstrijd tegen JO17-1 liet een score zien van 1-1. De derde partij tegen JO17-3 eindigde in het voordeel van JO15-1 met een einduitslag van 2-7 op het scorebord.

Dat moet toch een trots gevoel geven aan de trainers Boy Elskamp, Menko Landman en Siem Isselman. En dat lieten ze ook blijken door een tevreden glimlach met een knipoog. Het team bestaat uit een diversiteit aan spelers die het vermogen hebben om goed te kunnen anticiperen op de kwaliteiten van andere teams. En de wil om te winnen maakt dat er vaak geprobeerd wordt om op de helft van de tegenstander te spelen en domineren met eigen speelwijze. Met een combinatie van technische en fysieke spelers heeft het team dat goed voor elkaar.

Klasse spelers. Ga zo door! Ook speciale dank aan de scheidsrechters die telkens weer komen fluiten om wedstijden in goede banen te leiden. Dank hiervoor!

Tekst en foto: P. Boersbroek

6 vind-ik-leuks
Mark Mol

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!