Terwijl minister-president Rutte afgelopen dinsdagavond om 19.00 uur de aangescherpte Corona maatregelen tijdens een persconferentie kenbaar maakte, klonk op datzelfde tijdstip het fluitsignaal voor de start van de wedstrijd JO15-1 tegen Ruurlo JO15-1.

Alsof beide teams het op hun voetbalkicksen aanvoelden dat dit wel eens de laatste wedstrijd zou kunnen zijn in de komende weken. De eerste 15 minuten trapten beide teams hun gaspedaal volledig in; hoog tempo, voortdurend drukzetten en elkaar vooral geen ruimte geven. Koren op de molen voor ons JO15-1. Het team beschikt over een mix voetballers die niets anders willen en hier ook het vermogen voor hebben; zowel technisch als fysiek en de wil om te winnen.

Terwijl Rutte tijdens de persconferentie de bevolking aansprak op discipline om het Corona virus te bestrijden liet JO15-1 zien hoe je met discipline en plezier iedere tegenstander kan verslaan. Door je goed aan afspraken te houden maar wel individuele acties durft te maken kan je iedere tegenstander het heel moeilijk maken. Vrijwel de gehele wedstrijd hield JO15-1 de regie en lukte het Ruurlo niet om deze enigszins over te nemen.

Een terechte afgedwongen 7-1 overwinning, met geraffineerde doelpunten volgens trainers Boy Elskamp en Menko Landman. Niets op aan te merken, de sfeer binnen het team is goed, de drie 1e jaars-spelers worden goed opvangen door de 2e jaars-spelers, er wordt goed goed getraind en dat betaalt zich terug op de mat. De huidige stand in de hoofdklasse is dan ook een mooie 2e plaats.

Klasse trainers en spelers!

Tekst: Perry Boersbroek

11 vind-ik-leuks
Wietse OosterveldRuud Jansen Venneboer

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!