blok-oranje-rood

Gezellige bijeenkomst ”Vrienden van” het FC Zutphen U13 toernooi

blok-oranje-rood

Woensdag 31 mei jl. vond de bijeenkomst van de Vrienden van het FC Zutphen Internationaal Jeugdvoetbaltoernooi U13 plaats. Tijdens deze avond werden de deelnemende teams en de poule-indeling van het toernooi bekend gemaakt. Voor de pauze gaf Koen Beijen van SoccerLab een presentatie van dit unieke spelers volg- en scoutingsysteem, waar veel gerenommeerde profclubs gebruik van maken. Daarna was het beurt aan Gerard Greven die, als toernooidirecteur, alle deelnemende teams bekend maakte evenals de poule-indeling.

Verrassende nieuwe teams zijn PSV en Chelsea. De overige deelnemers zijn FC Zutphen, Feyenoord (die zijn titel van 2016 komt verdedigen), Vitesse, AZ, West Ham United, Anderlecht, KV Mechelen en Bayer Leverkusen.

De avond werd afgesloten met een gezellige nazit, waarbij diverse belangstellenden te kennen gaven ook ‘Vriend van’ te willen worden van dit mooie toernooi.

Heeft u deze avond gemist en belangstelling om het U13 toernooi te ondersteunen? Lees hier de sponsorbrochure met de verschillende mogelijkheden of stuur een mail naar: sponsorcommissie@fczutphen.nl. Het toernooi vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus. Kijk voor meer informatie op www.fczutphentoernooi.nl.

Met vriendelijke groet

Sponsorcommissie
FC Zutphen Internationaal Jeugdvoetbalboernooi U13

Vind ik leuk 0