blok-oranje-rood

FC Zutphen prijst lotenverkopers

blok-oranje-rood

Zaterdag 14 januari heeft FC Zutphen haar winnende Grote Clubactie lotenverkopers in het zonnetje gezet. In totaal 19 individuele verkopers en 2 teams vielen in de prijzen. Prijzen die geheel of gedeeltelijk waren gedoneerd door sponsoren die de club een warm hart toedragen. 3380 loten zijn er dit keer verkocht, waaronder 10,5 superloten. Want als je dan niet zelf loten verkocht, waarom dan niet een superlot van 50 stuks samen met je team kopen?

Het geld zal worden gespendeerd aan het gezelliger maken van het clubhuis. Dat is al langer een wens en het leuke is dat dit iets is wat zichtbaar zal zijn voor alle leden. Dat is steeds een doel geweest voor de besteding van het Grote Clubactie-geld: in eerdere jaren waren dat dug-outs bij alle velden, banken langs de lijn voor alle bezoekers, wifi op het gehele complex en een speeltoestel voor de kleintjes. Allemaal dankzij leden die hun uiterste best deden om zoveel mogelijk loten te verkopen voor hun club.

FC Zutphen is deze leden heel dankbaar en heeft ze verrast met mooie en lekkere prijzen van sponsoren Harbach en Houx, Wok Maxis en Efeze, AH de Brink, de PSC, McDonalds, Hanzehof, Brandoil, Mentha Moda, Aviko en het Inntel Hotel. Hartelijk dank iedereen voor (weer) een enorm succesvol jaar!
 

Vind ik leuk 0