FC Zutphen JO12-2 toont karakter en de wet van teamkracht!

DCS uit, altijd lastig. Het JO12-2 weet dit als geen ander. Het afgelopen jaar zijn er drie krachtmetingen geweest tussen beide teams op Zevenaarse bodem. Er lijkt een vast patroon in deze wedstrijden zichtbaar te worden. De eerste helft compleet weggespeeld te worden om vervolgens de tweede helft orde op zaken te stellen.

Afgelopen zaterdag was dit ook weer het geval. DCS speelde met mooi positie en combinatie voetbal naar een 2-1 ruststand. De tweede helft liet het spiegelbeeld zien. Nu was het de beurt aan FC Zutphen. Eerst nog een tegengoaltje, oké, nemen we op de koop toe om vervolgens de mouwen op te stropen. Binnen 4 minuten stond het 3-4 met fel en fysiek voetbal gecombineerd met mooi kaatswerk! DCS kwam deze wervelwind niet meer te boven. De scheids probeerde uit alle macht het team van DCS naar de overwinning te coachen. Zelfs met veel extra speeltijd. Dulde hierin geen tegenspraak. Het mocht echter niet baten. In de laatste minuten schoot Zutphen de 3-5 tegen de touwen.
Een welverdiende overwinning op het zonovergoten voetbal in Zevenaar!