grote clubactie
blok-oranje-rood

Grote Clubactie update

blok-oranje-rood

Grote Clubactie 2017

We hebben nog een kleine maand voor de boeg  tot het einde van de Grote Clubactie 2017. De verkoopteller staat nu op 1321 ingeleverde loten.

30 loten of meer

Er zijn 24 jeugdleden die 30 loten of meer verkocht hebben. Zij hebben een waardebon ontvangen waarmee ze bij Houx een club voetbaltas, een club trui of een Derbystar bal kunnen afhalen. De clubtassen zijn het meest in trek, zo uit de reacties te horen.

Bij de jeugd zijn tot nog toe de meeste loten verkocht door: “Xavi Riemer JO9-4 (39 loten), Noralee Elmers MO11-1 (36 loten) , Sven Somsen JO9-1 (35 loten) , Kai Swaters JO11-5 (34 loten), Lize Somsen MO13-1 (34 loten) , Michou Streppel JO12-3 (31 loten), Luuk Willemsen JO13-4 (31 loten), Mathijs Gilsing JO11-1 (31 loten), Dustin Haveman JO12-3 (31 loten), Bastiaan van Zetten JO7 (31 loten) en Youri Hennevelt JO10-2 (31 loten)”.  FC Zutphen is trots op jullie kanjers.

Teamprijs

Voor de teamprijs, bowlen bij hotel Inntel Resort in Zutphen, met daarbij een hapje en een drankje, is de tussenstand nu: “MO13-1 (127 loten), JO12-3 (92 loten), MO11-1 (90 loten), JO11-5 (73 loten), JO9-4 (69 loten) en JO8-1 (60 loten).  Al weer een heel ander rijtje dan in het vorige verslag. Hoe gaat dit verder? We laten het jullie weten.

Inleverdata

Inleveren van boekjes en aanschaf van losse loten of superloten kan nog op 11 november en 18 november 2017, tussen 09.30 uur en 11.30 uur in de kantine. Bij inleveren van het boekje ontvang je ook nog een mandarijntje en een flesje drinken aangeboden door Bernard Oosterink van Albert Heijn de Brink. Wacht niet met het inleveren tot de laatste zaterdag.

Superloten

Vorig jaar zijn we actief begonnen om de seniorenteams en de jeugdteams voor oudere spelers en speelsters te benaderen om als team een superlot aan te schaffen. Ook dit jaar hopen we zo weer veel superloten te verkopen. Een superlot bestaat uit 50 loten (150 euro). Heren vrijdag 35+ 6 was de eerste die een half superlot kocht.  Heren zaterdag 1 en heren zaterdag 2 volgden met een superlot.  Heren zaterdag 5 kocht inmiddels 1,5 superlot.  Mochten er teams of bedrijven zijn die ook een dergelijk lot willen aanschaffen, meld je aan via het mailadres: groteclubactie@fczutphen.nl.

De opbrengst van vorig jaar is nog niet besteed, dat wil echter niet zeggen dat er achter de schermen niet aan gewerkt wordt.  Plannen zijn gemaakt en binnenkort kunnen we meer vertellen over plannen voor de aankleding van de kantine. De opbrengst van dit jaar zal ook gedeeltelijk voor dit doel gebruikt worden en tevens is er een bedrag gebruikt om het grote scorebord langs het hoofdveld mogelijk te maken. Het grootste gedeelte was al door vele sponsoren bijeengebracht.

Mooie prijzen aangeboden voor de verkopers

Mooie prijzen voor de beste verkopers binnen FC Zutphen zijn aangeboden door onze sponsoren Houx, Hotel Inntel Ressort,  Brand-Oil, PSC, Harbach, Cinemajestic,  Efeze restaurant, Mc Donald’s, Aviko, Wok Maxis, Albert Heijn de Brink,  Mentha Moda en Hanzehof.

Laten we ervoor gaan onder het motto:

Ook wij doen mee en laten het niet over aan de anderen ”.

De Grote Clubactie Commissie

 

Vind ik leuk 0