blok-oranje-rood

Wat vind jij van onze club?

blok-oranje-rood

Op maandag 24 januari zijn we gestart met een onderzoek onder leden van onze club. Waarom? Omdat we graag een aantal zaken willen verbeteren als club. Daarom hebben alle leden van de club een uitnodiging ontvangen om een vragenlijst in te vullen. Heb jij de vragen al beantwoord? Dat kan nog t/m zondag 6 februari a.s.

[ux_image id=”27438″ image_size=”original”]

[gap]

Huh? Waar gaat dit over?

Heb je de aankondiging en promotie van het onderzoek gemist? Dat kan natuurlijk gebeuren. Je vindt in dit nieuwsbericht over het onderzoek meer info.

Filmpje via whatsapp

Ook is er een filmpje gedeeld in verschillende whatsapp groepen. In het filmpje zie je hoe een aantal leden van de werkgroep de vragen beantwoorden. Ze doen ook een oproep aan jou om de vragenlijst ook in te vullen. Heb je het filmpje met Irma, Jan Willem, Jeanette, Hessel, Teun en David al gezien?

Invullen kan t/m 6 februari

Deze week doen we nog een paar laatste oproepen. Je kunt de vragenlijst uiterlijk zondag 6 februari invullen. Dat kost ongeveer een kwartiertje tijd. Doen! Jouw antwoorden helpen de werkgroep om thema’s te kiezen waarmee we aan de slag gaan.

 

Vind ik leuk 0