Beste ouders/verzorgers en leden van FC Zutphen,

Als FC Zutphen zijn wij blij te melden dat óók dit jaar de Zilt-bikes Voetbal 3-daagse doorgaat en wel op:

Dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 augustus

De voetbal 3-daagse is een traditie geworden binnen FC Zutphen. Jongens en meisjes van 6 tot en met 13 jaar oud uit de regio Zutphen kunnen tijdens de voetbal 3-daagse weer 3 dagen lang voetballen op sportpark ’t Meijerink bij FC Zutphen.

Even de zinnen verzetten en lekker 3 dagen met ons favoriete spelletje bezig zijn, voetbal. Onder leiding van ervaren trainers en enthousiaste vrijwilligers gaan we er ook dit jaar samen een groot succes van maken, kom je ook ? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je hiervan een bevestiging via de mail.
De inschrijving is definitief na betaling van de deelnamekosten

€ 65, – per persoon
€ 60,- voor een 2e gezinslid
€ 55,- voor een 3e gezinslid

Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt op:

NL73 ABNA 0522 8615 47  t.n.v. FC Zutphen onder vermelding van Zilt-Bikes Voetbal 3-daagse en de naam/namen van de deelnemer(s).

Aanmelden Voetbal 3-daagse 2020

  • Bijv. FC Zutphen JO11-1
  • Deelnemers krijgen bij de start van de 3daagse een t-shirt en een paar sokken.
  • U bent bekend met de kosten van de FC Zutphen Voetbal3daagse, deelname is pas definitief na betaling. Tijdens deze activiteit zullen er foto's worden gemaakt en mogelijk ook opnames door FC Zutphen Internet TV. Deze beelden kunnen door FC Zutphen via de website/nieuwsbrief en Facebook gedeeld worden. Het gaat hierbij om beeldmateriaal wat de sportieve en actieve sfeer van deze activiteit in beeld brengt. Bij opgave van uw zoon/dochter gaat u hiermee akkoord.
  • Een telefoonnummer waarop u tijdens de Voetbal3daagse ook bereikbaar op bent.
  • o.a. voor de digitale nieuwsbrief met allerhande informatie over de Voetbal3Daagse. Deze ontvangt u in het weekeinde voorafgaande aan de start van de Voetbal3Daagse (mogelijk wordt ook tijdens de Voetbal3daagse een soortgelijke nieuwsbrief verzonden).