Hot Nieuws

20-08
>>>

Familiedagactiviteiten

dinsdag 6 juni 2017 - organisatie
- archief - FC Zutphen Internet TV

Op zaterdag 17 juni gaat het dan weer gebeuren de traditionele afsluiting van het voetbalseizoen. Ook dit jaar weer de gebruikelijke activiteiten op een na.

’s Morgens om 10.00 willen we beginnen met een Voetbalinstuif voor alle kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Deze zal tot ongeveer 13.00 uur gaan duren en we gaan heel veel leuke spelletjes met jullie doen. Neem daarom ook gewoon je broertje, zusje of vriendje of vriendinnetje mee. Het is voor iedereen dus ook als je geen lid bent van FC Zutphen kun je gewoon komen en meedoen. Je hoeft je niet in te schrijven maar zorg er wel voor dat je tussen half tien en kwart voor tien aanwezig bent dan schrijven we je in en kan het feest beginnen.
Jij komt toch ook!


  Familiedag

Uiteraard is er ook weer de Familiedag voor iedereen vanaf 15 jaar. Deze jaarlijkse happening kan nog wel wat teams erbij gebruiken dus maak gauw een team en geef je op via de site of stuur een mail naar daneve@kpnmail.nl als je mee wilt doen. We spelen 6 tegen 6 op een kwart veld. Uiteraard kun je ook weer genieten van onze overheerlijke barbecue producten. Niet duur maar wel heel erg lekker. Dus niets te doen op 17 juni geef je dan gauw op er zijn nog maar een paar plaatsen vrij.
Aanvang 14.00 uur


  Ouwe Rotten Toernooi

En uiteraard is er ook weer het Ouwe Rotten Toernooi. Sterren van de afgelopen jaren van W’SSS, Hercules, WHcZ en SV Zutphen maken samen teams en spelen 6 tegen 6 op het scherpst van de snede. Iedereen wil graag winnen en toch blijft het altijd een sportief geheel. Dit jaar hebben we al 8 teams maar we kunnen er nog wel twee bij gebruiken. Dus kom op maak een team met oud spelers van je club en doe mee. Verzin een naam en geef je op bij daneve@kpnmail.nl. Aanvang 14.00 uur.


FC Zutphen sportief
    
      van Zutphen

Er zijn nog geen reacties geplaatst
login of registreer om een reactie te plaatsen

Volgende Wedstrijd

Geen volgende wedstrijd bekend

Geen volgende wedstrijd bekend

Geen volgende wedstrijd bekend

@wwwfczutphennl volgen

Sportpark 't Meijerink, Meijerinkpad 1, 7207 ED Zutphen.t.0575-524376,0575-529925