FC Zutphen JO13-1

Zelos JO13-1 – FC Zutphen JO13-1: 1-2

We vertrokken 09:45 uur bij ‘t Meijerink op weg naar Zelhem.

Eenmaal daar aangekomen gingen we meteen de kleedkamer in voor de bespreking van de wedstrijd, daarna gingen we omkleden. Er hing een gespannen sfeer in de kleedkamer want we moesten winnen om door te komen in de beker. Eenmaal op het veld begonnen we met een scherpe warming-up, daarna gingen we een positiespelletje doen en om 11:00 uur begon de wedstrijd dan eindelijk.

We begonnen fel en binnen een kwartier stonden we op een 0-1 voorsprong, Julius had een mooi schot op goal maar de keeper had de bal nog net, maar de rebound was voor Pepijn en hij schoot hem binnen.

Daarna hebben we nog veel grote kansen gehad, maar die hebben we niet benut.

Toen floot de scheidsrechter voor de rust en we gingen de kleedkamer weer in. Onze trainer zei dat we goed stonden te voetballen en de wissels waren, Jayden kwam erin voor Hadewin, Thijmen kwam voor Daan en Emin kwam voor Lars. Eenmaal terug op het veld begonnen we minder scherp dan de eerste helft, Zelos begon sterker en had meer kansen dan in de eerste helft. Lars en Daan werden er nog weer ingebracht voor Bjorn en Thijmen. Na 20 minuten kwam Zelos op gelijke hoogte 1-1 dus. Toen begonnen we weer heel fel te spelen en scoorde we net voor tijd de 1-2, Emin, de doelpuntenmaker raakte daarbij wel licht geblesseerd. Na die goal gingen we met zijn allen verdedigen en kwamen er steeds fellere duels. Na een paar minuten floot de scheidsrechter eindelijk af en we hadden gewonnen met 1-2! We konden dus gaan feesten in de kleedkamer.