Wedstrijdverslag FC Zutphen JO17-1 – Lelystad ’67 JO17-1

[foogallery id=”13110″]

De eerste helft was uiterst moeizaam. Veel onnodig balverlies, minder in de persoonlijke duels en weing kansen kunnen creëren. sv Lelystad scoorde wel voor de rust, 0-1.
Na de thee kwam FC Zutphen gelukkig met de juiste spirit uit de kleedkamer. Veel meer duels werden gewonnen. sv Lelystad counterde een paar keer gevaarlijk maar de verdediging van FC Zutphen en met Siem zijn goede reddingen hielden stand. Halverwege de eerste helft werd in het strafschopgebied Ivan vast gehouden en naar de grond getrokken. De gegeven penalty werd feilloos in geschoten door Timon.

De opluchting voor het team en het publiek was groot. De wedstrijd eindigde voor het team van Boy helemaal goed toen Ivan met een verdediging in de rug  in de draai raak schoot. De resterende 10 minuten waren spannend en met hard werken bleven de 3 punten gelukkig in Zutphen. Eindstand 2-1. De jongens lieten vandaag zien dat ze ook in deze mindere wedstrijd toch het positief hebben kunnen afsluiten. Klasse jongens!!