***UPDATE*** JO12-2 OP RAMKOERS ***UPDATE***

Het JO12-2 strevend met een ongenaakbaar tempo af naar het kampioenschap. Afgelopen zaterdag thuis werd angstgegner SJO Oeken/Brummen op een 6-1 nederlaag getrakteerd.

De eerste helft liet echter een heel ander beeld zien. Met samengeknepen billen kwam het de eerste helft niet verder dan 1-1. Twee rappe venijnige vleugelspitsen van Oeken/Brummen deelden voortdurend speldenprikken uit. Het was lastig om hier antwoord op te geven.
Tijd voor coach Carel om in de rust de koppies wakker te schudden. Zo gezegd, zo gedaan. Alle neuzen weer dezelfde richting op naar het doel van de uitstekend keepende doelman van Oeken/Brummen! Fijn voor ons JO12-2 was dat Thijs zijn rentree mocht maken om onze defensie weer sterke impulsen te geven. Klasse rentree Thijs!

De tweede helft werd plichtmatig en vakkundig afgehandeld; niets meer en niet minder, geen fratsen. Ook dat kan voetbal zijn. Met ijzeren discipline, met her en der adembenemende individuele acties, werd de wedstrijd opengebroken. Vooral de laatste goal (vrije trap) mag de geschiedenis boeken in van FC Zutphen: Timme maakte zijn eerste doelpunt voor het team! Ala Ronald Koeman in Wembley 1992 finale Europacup 1 Barcelona- Sampdoria maar dan vele malen mooier en harder! Uiteindelijk stond er 6-1 op het (was leuk geweest als deze daadwerkelijk aanstond) scorebord op veld 1A.

Met nog drie wedstrijden voor de boeg lijkt het kampioenschap voor het grijpen!

Max, Thijs, Senna, Thomas, Timme, Lennart, Thijn, Che, ViGGo en Berend: veel plezier en succes met de aankomende drie wedstrijden!