MO11-1

Meiden FC Zutphen MO11-1 maken het spannend

Afgelopen zaterdag 14 oktober speelden de meiden FC Zutphen MO11-1 uit tegen WSV MO11-1 te Apeldoorn.

Na een goede warming-upMO11-1waren de meegereisde supporters wel klaar voor een leuke wedstrijd. De trainers Arno en Peter hadden de meiden weer duidelijke tips en trucs meegegeven, dus ja het kon bijna niet misgaan.

De eerste helft waren we goed aanwezig voor de goal van de tegenstander alleen vergaten we de bal ook echt over de lijn te schoppen. Waardoor bij een uitbraak van WSV onze sterkeepster Tessa ook echt in actie moest komen om te voorkomen dat WSV de eerste goal zou maken.

In de pauze stuurden de trainers Arno en Peter de aanwijzingen iets bij en dat had al gauw een goede uitwerking.

Goed samenspel werd in de 2e helft beloond en zo werd het 0-1 en 0-2. Mooi voorwerk van Lise, Lois, Lotte, Terra en Lynn werd om de beurt door Luna, Richelle (2x), Noraly en Tess afgewerkt. Tessa heeft maar een keer de bal uit het net moeten vissen en met met de vijf doelpunten van FC Zutphen kwam de eindstand uit op een mooie overwinning van 1-5.

Met nog weer drie punten erbij herfstvakantie vieren!