JO12-2 ontwaakt uit de winterreces

Na een welverdiende winterreces bereidt het JO12-2 zich alweer drie weken voor op de aanstaande competitie in de 1e klasse. Tot op het bot zijn de spelers gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan. In de najaarscompetitie is dit sterrenensemble ongeslagen kampioen geworden in de 2e klasse. In de 1e klasse zal gaan blijken waar het team daadwerkelijk staat.

Om alvast wat wedstrijdritme  in de benen te zetten is het JO12-2 afgelopen zaterdag afgereisd naar sportpark De Elze in Lochem. Een oefenwedstrijd tegen het gewaardeerde SC Lochem JO12-2.

Lochem uit; altijd lastig maar goed om tegen te spelen. Beide teams spelen graag aanvallend voetbal en schromen er niet voor om tot het gaatje te gaan! Ons JO12-2 ging echter door met waar ze inmiddels “wereldberoemd” in de regio mee zijn geworden; de eerste helft behoudend voetballen (0-0) om vervolgens in de 2e helft in de eerste 5 minuten vol gas over de  opponent heen te walsen (1-4).  Complimenten overigens voor de uitstekende keeper van Lochem die met voortdurende fantastische reddingen de einduitslag niet de 10 liet passeren.

Zutphen was deze editie ,van dit mooie affiche , heer en meester op veld. Met deze overtuigende handtekening op de eindstand ziet het JO12-2 de aanstaande start van de voorjaarscompetitie competitie de uitwedstrijd tegen Eldenia JO12-1 met gezonde moed en bravoure tegemoet. Let the games begin!

Spelers en leiders; succes in deze mooie competitie met nieuwe tegenstanders!