FC Zutphen JO13-1

FC Zutphen JO13-1 – Woezik JO13-1

Zaterdag 29 oktober 2017: competitiewedstrijd FC Zutphen JO13-1 – Woezik JO13-1

Eerste helft

De eerste helft ging erg goed, al in het begin van de wedstrijd kregen we heel wat kansen waaronder de kans van Julius. De kans hierbij was helaas gemist. Na een paar minuten hadden we nog een kans gekregen waar Julius vanaf het middenveld naar het doel ging en hij maakte het 1-0. Al vlak na de eerste goal hadden we nog een kans die van de linker kant kwam waar Milan de voorzet gaf aan Emin (ik) die hem net aannam en er in schoot 2-0!!! Net voor de rust had Woezik nog 2-1 gemaakt. Einde eerste helft..

Tweede helft

De tweede helft ging het prima, al naar een paar minuten kwam het derde doelpunt aan die van een corner kwam die Joran net intikte en het was 3-1!!! Na tien minuten speelde Lars Kevin in, maar het was een beetje zacht en de aanvaller van hun onderschepte de bal en schoot hem in de doel 3-2. Na de derde goal van ons kwam de tegenpartij in actie. Hierdoor scoorde zij en het stond gelijk. Het wedstrijd had veel spanning. Binnen twee minuten hadden ze twee keer gescoord en het stond toen 3-4. Na de vierde goal van Woezik hebben we nog een kans gemaakt, maar dat was helaas gemist. Er was geen tijd meer om gelijk te spelen. Van deze wedstrijd hebben wij als team veel geleerd. Ik hoop dat dit nooit meer zal gebeuren.