FC Zutphen JO13-1

FC Zutphen JO13-1 – Orion JO-13-1

23 september 2017: Eerste competitie wedstrijd, FC Zutphen JO13-1 – Orion JO13-1 uit Nijmegen.

Na dat we door zijn in de beker staat de 1e competitie wedstrijd op het programma, we begonnen niet sterk aan de wedstrijd. Veel ballen stuiten alle kanten op en er was geen rust aan de bal, na een minuut of 15 gespeeld te hebben kwam Orion op 0-1 voorsprong.

Het leek toen of Zutphen wakker geschud werd… Zutphen begon iets beter te voetballen en na een mooie lange bal van Lars in de diepte gegeven op Pepijn die rustig de bal in de hoek schoof,  stond de 1-1 stand op het scorebord.

Na de rust begon FC Zutphen JO13-1 aan de 2de helft, waar het sterk aan begon na enkele positiewisselingen. Na een goede opbouw van achteruit stond Julius alleen voor de keeper, hij probeerde langs de keeper te gaan maar de hoek was te moeilijk. Toen gaf hij de bal perfect voor en kopte wederom Pepijn mooi binnen. 2-1 FC Zutphen.

Vlak daarna viel de 3e goal een mooie actie bij de achterlijn, die teruggelegd werd op Julius dat was de 3-1. Zutphen werd beter, maar na een mislukte kans werd de bal diep gespeeld op de spits van Orion en stond hij alleen voor de keeper, maar Bjorn die een mooie sliding legte voorkwam de 3-2.

5 minuten voor het fluitsingaal had de keeper van Orion de bal die hij mocht uitnemen, maar hij nam hem slecht en hij kwam zo bij Julius in de voeten die hem mooi over die keeper binnen schoot 4-1! Het fluitsingaal klonk en de wedstrijd was afgelopen.

Goed gespeeld Kevin, Hadewin, Bjorn, Lars, Daan, Joran, Jeroen, Julius, Pepijn, Emin, Thijmen, Jayden, en Tim. en op naar de volgende overwinning!