FC Zutphen JO13-1

FC Zutphen JO13-1 – DVV JO13-1

Het is zaterdag 10 Maart, FC Zutphen JO13-1 tegen DVV JO13-1 staat op het programma.
Wij begonnen matig aan de wedstrijd, we waren niet fel en we verloren veel duels.

De 1e echte grote kans van DVV was ook echt een hele grote. Een bal zette de buitenspeler van DVV strak en hard voor maar de spits van DVV raakt de bal bij zijn tenen waardoor die geen genoeg kracht erachter kan zetten. Op de paal. Zutphen blijft rommelig voetballen daardoor blijft DVV maar aanzetten. Daardoor kregen ze veel kansen waaronder ook een doelpunt 0-1!

Zutphen kreeg een vrije trap, Siebe slingerde de bal voor op Tijmen, Tijmen hield de bal goed bij zich waardoor de bal in de kluts belande. De bal belande bij Joran voor de voeten en schiet hem mooi binnen 1-1.

Rust

Zutphen begint redelijk aan de 2e helft, we creeërden geen grote kansen, paar plaagstootjes
DVV was net zoals in de 1e helft de betere ploeg. We probeerden te voetballen maar DVV zat er kort op. We kwamen niet toe aan voetballen. Dus probeerden we de bal lang te spelen, maar het kwam er niet uit het lukte niet.
DVV drong de laatste minuten erg veel aan, en vlak voor tijd maakte ze de 1-2. Zuur.
Een lage harde bal en de dieplopende speler schuift hem binnen. We hadden te weinig tijd om het nog recht te zetten. Helaas verloren we maar we gaan met opgeheven hoofd weer op naar volgende week.