FC Zutphen JO13-1

FC Zutphen JO13-1: daar gingen we dan op naar Wijchen

Het was een stormachtige dag en dat had zeker invloed op de wedstrijd.

In de eerste helft spelen we prima Woezik heeft geen een kans en wij hebben twee kansen een daarvan was net aan het einde van eerste helft maar hij ging helaas mis in de tweede helft was het veel beter we krijgen aan het begin meteen een enorme kans maar die ging helaas mis de hele tweede helft bleef de bal aan een kant van de helft dus het was moeilijk om te voetballen. Daarna kreeg Woezik een penalty maar gelukkig schieten ze hem op de lat maar de rebound is er nog die ging ook op de lat wat een geluk.

Op een gegeven moment krijgt Milan klaver de bal en schiet hem van zo’n twintig meter met zijn linker been heerlijk over de keeper in het doel van de tegenstander 1-0.
10 minuten daarna krijgt Julius een heerlijke bal en staat een op een met de keeper en gaat er voorbij en hij raakt 2-0.

Maar daarna had de tegenstander twee corners die er laten we zeggen door de wind in gingen maar laten we daar niet te lang over praten eindstand was 2-2.