FC Zutphen JO11-9 houdt het hoofd koel in Warnsveld!

FC Zutphen JO11-9 mocht afgelopen zaterdag op bezoek bij de Warnsveldse Boys JO11-4G.

Ondanks afwezigheid van Yassine en Lukas was het team prima in staat dit op te vangen. Zowel Tim, Thijmen, Gijs, Jelle, Koen, Hugo, Dylan en Ruben beseften dat ze met goed samenspel de Warnsveldse muur konden slechten. De eerste helft stond in het teken van aftasten. Dat de Warnsvelders goed kunnen verdedigen lieten ze met vol overtuiging zien; een vak apart! Maar na de rust had FC Zutphen JO11-9 hier antwoord op; alle aanvallen met countervoetbal  via de flanken! Zo gezegd, zo gedaan wat resulteerde in een mooie 1-7 overwinning en behoudt koppositie.

Klasse jongens, op naar de volgende wedstrijd zaterdag 5 mei thuis tegen DCS JO11-7G.