FC Zutphen JO13-1

FC Zutphen JO 13-1 – VVO JO 13-1

Zaterdag speelden we de eerste bekerwedstrijd na de winterstop, we waren heel enthousiast en geconcentreerd want we wilden natuurlijk heel graag winnen om een plekje in de kwartfinales te krijgen.

Na een goede warming-up begonnen we de wedstrijd ook goed, we creëerden een paar kansen en na een paar minuten stond het al weer 1-0 voor FC Zutphen door een goede goal van Julius. We waren na die goal nog steeds een stuk beter dan VVO en een paar minuten na de 1-0 scoorde Tijmen de 2-0 uit de tweede bal van de corner. Binnen een kwartier maakten we alweer de 3-0 en Julius scoorde zijn tweede van de dag na een goede loopactie. Na de 3-0 was ons voetbal iets minder goed geworden en VVO kreeg wat kansen en vlak voor rust kregen ze een penalty, die schoten ze erin: 3-1.

In de tweede helft waren we niet heel goed aan het voetballen en VVO creëerde nu meer kansen dan wij. De scheidsrechter raakte een beetje geïrriteerd door alle overtredinkjes en gaf Julius een gele kaart, dus hij moest 10 minuten het veld uit. Toen stonden we voor 10 minuten met een man minder en daardoor werd VVO wat gevaarlijker en maakten ze ook de 3-2. Even later kreeg de aanvoerder van VVO ook een gele kaart en toen dat gebeurde mocht Julius er weer in komen. Wij waren tegen de 10 man van VVO weer sterker en in de slotfase zorgde Pepijn voor de beslissing, hij was langs de keeper en kapte een verdediger uit en kon de bal makkelijk intikken iedereen uit het team was heel blij en we juichten met zijn allen, bij het laatste fluitsignaal rende iedereen blij naar elkaar toe.

Einduitslag: 4-2