FC Zutphen 3 (zon) – EGC 2 5-3

Op een winderig meijerink speelde FC Zutphen 3 (zon) een lastige wedstrijd tegen ECG 2.
Dit team is een jong selectieelftal welke graag willen voetballen
Vanaf de start was FC Zutphen 3 (zon) scherper dan de tegenstander de wind speelde een belangrijke rol in deze wedstrijd gelukkig hadden beide partijen er last van.
Na 10 minuten spelen was het de thuisploeg die op 1-0 kwam. EGC rechte de rug en zette een tandje bij  en samen met de wind kwam men op 1-1. FC Zutphen 3 (zon) had het zwaar op dat moment, net toen men dacht onder die druk uit te komen  viel de 1-2.
De jeugdigheid en gretigheid werd even later hun botelnek i.p.v. te consolideren tot de rust bleef men aanvallen  en verloor men de bal aan de ervaring  2-2.
Na rust verwachtte men een sterker EGC met hoog tempo gokkend op een conditioneel zwakker FC Zutphen 3 (zon).
Toch was het FC Zutphen 3 (zon) die de beste kansen kreeg maar niet scoorde.
Na dom balverlies waren het de gasten met de 2-3.
Nog geen 3 minuten later  stond het weer gelijk3-3.
EGC leek even van slag en was de draad even kwijt….Zondag 3 ging aanvallender spelen en voelde hun kansen
Het was Emiel die de ban brak met een schot van afstand die over de goalie erin ging 4-3.
Een handsbal gaf Zutphen een strafschop  de doelman stopte deze prima.
EGC putte hieruit moed en viel aan,ze verloren de bal Bas lobte de bal een verdediger kopte verkeerd en Niek scoorde de 5-3
Hierna ging het spel op en neer ennkabbelse de wedstrijd naar het einde.