FC Zutphen JO13-1

DVV JO13-1 – FC Zutphen JO13-1

Zaterdag 4 november speelden we uit tegen DVV JO13-1 in Duiven. Het was mooi weer en we hadden er zin in.

DVV JO13-1 stond 2e en wij 1e met gelijk aantal punten dus het was een belangrijke wedstrijd.

We begonnen niet sterk aan de wedstrijd en kregen al snel een tegendoelpunt uit een corner.

Ongeveer 10 minuten voor rust schoot Julius op goal en Pepijn tikte hem erin. Maar helaas de goal werd afgekeurd wegens buitenspel van Pepijn. Niet iedereen was het hiermee eens.

Hierna kregen we nog een paar kansen maar we gingen met een 1-0 de rust in.

In de tweede helft begonnen we sterk en hadden we een hele mooie aanval. Joran ging heel goed de diepte in en kreeg de bal en schoot hem rustig in de goal.

Toen maakte de tegenstander snel daarna de 2-1 en daarna kregen we weer een tegendoelpunt uit een slecht verdedigde corner. Het was 3-1.

Toen ging Tim de opstelling veranderen, verdediger Lars eruit en middenvelder Jeroen erbij. Dit had snel resultaat en Julius maakte de 3-2. Helaas maakte de tegenstander snel de 4-2.

Siebe ging er geblesseerd af. We zetten alles op alles maar het lukte niet meer om kansen te creëren en het bleef 4-2.