MO13-1 Die eerste drie punten pakken ze ons niet meer af

Zaterdag 16 februari om 10.30u was de aftrap van onze eerste competitie wedstrijd van FC Zutphen MO13-1 tegen WSV MO13-1.

Na het maken van onze groepsfoto was het dan eindelijk zover, voor het eerst spelen we op een groot veld met buitenspel 😱.

Dus met een gezonde spanning mochten we beginnen aan de aftrap. Na een beetje rommelig begin was er na 10 minuten dan eindelijk de uitbraak, een heel eind moet er nog naar het doel gedribbeld worden, maar ja hoor ons 1e doelpunt is een feit, de spanning is er af 😅. De meiden spelen de bal lekker rond en de kansen beginnen te groeien. In de 14e minuut, bal weer voor het doel en … doelpunt 2-0. 18e minuut 3-0. De meiden hebben de smaak echt te pakken en het is de 28e minuut en ja hoor weer een doelpunt 4-0. Einde eerste helft.

In de 2e helft gingen we lekker verder. De kansen bleven komen, maar de keeper van de tegenstander was intussen goed ingespeeld in de eerste helft dus zij hield steeds meer ballen tegen van ons. We moesten de eerste 15 minuten weer even zoeken en daardoor kwam de bal steeds meer richting ons doel waar ook mooie kansen uit kwamen, maar die werden geweldig gestopt door onze keeper die ook eens in actie mocht komen. In de 45e minuut een harde knal van FC Zutphen op het doel en raak 5-0, we zijn weer terug. Het einde is in zicht en onze eerste 3 punten zijn bijna binnen. Maar de meiden krijgen er niet genoeg van en sluiten de partij af met een laatste doelpunt 6-0.

Na de tegenstander bedankt te hebben, krijgen we nog een lekker stukje gebak van onze shirtsponsor Smits Rinsma. De Meiden van MO13-1 hebben fantastisch gespeeld, de eerste 3 punten pakken ze ons niet meer af. Op naar de volgende wedstrijd op zaterdag 9 maart tegen Victoria Boys MO13-2!